Godt nytår for fan.. – Nanna Pretzmann
Kransekage til nytår

Godt nytår for fan..

Da jeg startede med at blogge for knap halvandet år siden havde jeg ikke i min vildeste fantasi troet at bloggen ville få så stor betydning for mig. Den har ført mig landet rundt, ja faktisk hele vejen til Go’ Morgen DK efter jeg skrev dette indlæg. Den har været min tro følgesvend og min ventil, når jeg har haft brug for det. I skønne damer er kommet med gode råde, opmuntrende ord og historier fra jeres hverdag og jeg elsker hver en lille del af det. Det sidste år har budt på store forandringer i vores familieliv og vi har valgt at gå en anden vej end flertallet ved at passe børnene hjemme.. Jeg er spændt på hvad det nye år bringer af oplevelser og hvordan vi får det hele til at fungere. Og jeg håber selvfølgelig, at i fortsat har lyst til at følge med.

Vores 2015 startede faktisk med et nyt hjem. I hvert fald startede det med en underskrift på et stykke papir, som betød, at vi nu var de officielle ejere af vores helt egen knaldhytte. Den knaldhytte har siden bragt både sved på panden og opgivende miner. Men det er vores hjem og jeg elsker hvert skridt vi tager og at det danner rammerne om vores lille familie. Det er ikke noget særligt, men det er vores (og lidt bankens :P) og det gør det helt specielt.

Året, som er gået er det hårdeste jeg (vi) til dato har prøvet på søvnkontoen eller måske mangle på samme. Det er gået op for os, hvorfor søvn bruges som tortur metode og tortur har det altså også været for forholdet, at jeg ingen søvn har fået. For ja jeg er den sure vrisne type, som overhovedet ikke kan undvære søvn, medmindre jeg skal ligne en gåse mås i mit ansigt. Men vi holder sammen og har kæmpet for at finde en måde, at hjælpe den bette skid på og det lader til at det lykkedes til sidst og vi er efterhånden ved at finde ind til vores glade barn igen. Det fra en helt uventet kant, nemlig med hjælp fra Susan og hendes magiske fingre (det kan i læses mere om HER).

Vores store tøser er fyldt tre år. Tænk sig det er tre år siden at jeg lignede en strandet hval, stoppet med væske, klar til at sprænge hvad øjeblik det skulle være (læs mere om det HER). Og nu er allerede de her små selvstændige mennesker, som tager udfordringer op og er så fyldte med gå på mod og kærlighed, at det giver et stik i mit hjerte. Altså på den gode måde. Mit hjerte er nemlig lige ved at flyde over af stolthed over vores egenproduktion.

Vores 2016 starter jo med et helt nyt eventyr i Thailand (læs HER og HER) og jeg er faktisk lige ved at sprænge, som en overfyldt ballon, af forventningsglæde. Jeg er sikker på, at det bliver intet mindre end fantastisk. Vi skal bade, spise alt for mange is og bare være os.

Selvom jeg ikke er verdens største fan af nytår, så laver vi alligevel lækker mad. Netflix har lavet sådan en nedtællingsfilm, som man kan vise ungerne og dermed fejre nytår og komme i seng inden kl 12. Herre snyd og lige noget for mig. Stakkels Dan som sikkert er den eneste oppe kl 12 😉

Jeg ønsker dig hermed et fantastisk år 2016 med massere af chokolade, smil og latterkramper. Vi ses på den anden side 🙂

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kransekage til nytår