Julegaven til din mand (og din selv) – Nanna Pretzmann
Operation søvn failed #bigtime

Julegaven til din mand (og din selv)

image

Har du stadig ikke fundet gaven til din mand, søn eller måske nevø, så har jeg fundet siden, hvor du skal lede. Hos Collstuff sælger de gadgets i alle former, farver og afskygninger. Og lige som en sidebemærkning, så er det altså ikke kun gaver til mænd som findes der. Der er massere af lækre ting, som også tiltaler mig,  f.eks. en candy floss maskine, som jeg tænker ville få de fleste børn til at gå baglæns til en børnefødselsdag. Vi har allerede deres popcornmaskine. Altså sådan en i rigtig biograf stil. Den er ret sjov og giver den helt rigtigt bio stemning lige hjemme i køkkenet. Nederst i indlægget har jeg lavet en lille video, så i kan se præcis hvor sej popcornmaskinen er og hvor let den er at bruge.

Indlægget er lavet i samarbejde med Coolstuff

 

Untitled #15

 

Blandt andre af de ting, som jeg ved min mand ville blive svært fornøjet over er et mini køleskabet. Han har længe talt om et til værkstedet, så han kan have en kold øl stående, når han arbejder hårdt 😛 Hambrugerpresseren ville han også elske. Det ville gøre det let for ham at lave fyldt hamburger bøffer og han er lidt en tosse med at lave sådan nogle ting. Måske er det bare min mand, men en ølbrønd er jeg også ret sikker på ville vække glæde. Haha kolde øl og bøffer på grillen til sommer, så er han svært tilfreds. Dette er selvfølgelig bare en brøkdel af alle de ting, som du kan finde hos Coolstuff. Du kan f.eks. se deres topliste over gadget for at finde inspiration HER.

Find julegaver HER

Find gaver til pakkeleg HER

 

-Annonce –

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Operation søvn failed #bigtime