Kranio sakral: anden behandling – Nanna Pretzmann
Fordomme man møder som kommende hjemmegående 

Kranio sakral: anden behandling

image

Det virker til at i gerne vil opdateres lidt på vores forsøg og erfaring med Kranio Sakral på Bette Måsen. I hvert fald er i mange, som læser med, kommer med god respons – både egne erfaringer og råd. Jeg et vild med det, så opdatere fortsat og så må i lige give et pip, hvis i bliver trætte af det og hellere vil være fri 😛 Hvis i ikke har læst de første indlæg, så kan i læse om første behandling HER og første nat efter HER.

De to første nætter efter behandlingen gik glimrende, med få opvågninger og en baby som sov igen, så snart en sut ramte hendes mund. Ingen skrig eller gråd, blot lidt brok. Hun begyndte også at bruge benene til at gå på igen, eller i hvert fald at øve sig i at gå uden støtte fra sofabordet. Tredje nat bragte en ret muggen baby med sig og morgenen var egentlig en smule anstrengt, da prutten selvsagt var en smule tværs ovenpå for lidt søvn. Susan, med de magiske fingre, kiggede forbi os på hendes vej hjem fra arbejde og jeg overdriver ikke at barnet smilede og grinte, så snart Susan lagde en hånd på hendes ryg. Den samme baby, som jeg med bedste overbevisning havde forsøgt at muntre op var nu med et trylleslag glad og tilfreds. I nat har hun igen kun vågnet 3 gange og fået sut.

Jeg ved ikke hvad jeg forventede af Kranio Sakral. Helt ærligt greb vi nok efter halmstrå, var pænt desperate og tænkte at det da i hvert fald ikke kunne skade og prøve. Men Susan hun kan altså et eller andet. Hendes milde tilgang er perfekt til små børn og hun har en gave, som jeg ikke helt forstår. Men jeg ligger mig altså fladt ned og overgiver mig fuldstændig til at tro på hvad hun kan. Omend jeg ikke helt forstår det, så er responsen fra Bette Måsen simpelthen så overvældende og i øjeblikket, at det slet ikke er til at se ud over og ignorerer. Det virker!

Jeg har spurgt Susan om jeg må dele hendes telefonnummer og det må jeg gerne. Hun har ingen hjemmeside pt, men bor i 9690 Fjerritslev og kan besøges der. Hendes nummer er 29803173.

Hvis i overvejer at prøve, så kan jeg kun sige, gør det!

4 kommentarer

 • Berit

  Såå fedt. Her sover mil pige faktisk ok, men hold nu op hun græder og græder. Har i dag været til kiropraktor, hun var låst tre steder. Håber der hjælper.

  Men har bestilt til til kranio sakral på mandag og er sååå spændt.

  Glæder mig til at læse hvordan det går, videre for jer.

  Klem Berit.

  PS:overlevede i tandlægen???

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Krydser for det hjælper. Det er så hjerteskærende, når de er kede 🙁 Jeg har virkelig fået en enorm respekt for Kranio Sakral.. Hende Susan vi bruger tør jeg vædde på har magi i fingrene 🙂
   De overlevede (med en stor pose slik) 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Uh jeg har fået blod på tanden til at prøve det kranio på min datter på 1.5 år. Hun vågner en milliard gange og drikker vand og får sut og sover videre. Men ikke i egen seng. Kun mors dur. Men må indrømme jeg er død træt efterhånden. Men hun har også lidt flade kurver på øerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det har virkelig gjort underværker for vores datter. Jeg er helt blown away over hvad det kan gøre ☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fordomme man møder som kommende hjemmegående