En fredag med guirlander og glimmer i lange baner

Mit jule outfit – skøn kjole fra Stine Goya

Når noget ryger ud, som i sælges, så er der også plads og økonomi til at købe lidt lækkert nyt til sig selv. Egentlig var det kjolen her fra Stine Goya, som i første omgang fik mig til at kaste mig hovedkulds ud i oprydning og salg af det, som bare hang på bøjler alligvel og som en anden måske ville finde større glæde i 🙂 Det lykkedes heldigvis ret hurtigt at skrabe sammen til kjolen.


  
Min stilet støvle er fra Billi Bi og er simpelthen en fornøjelse for fusserne. De kan købes HER

 Jeg har valgt den i en kortærmet variant, men den findes alt også i langærmet og den er præcis ligeså også skøn. Jeg elsker draperingen foran på kjolen og rynkeeffekten, som giver mulighed for at justere længden alt efter om det er en familiefest eller en julefrokost man skal til.

Find kortærmet Stine Goya Brush Dress, Orions Black HER

Find langærmet Stine Goya Orions kjole HER

Find Billi Bi Boots HER
Indlægget indeholder affliate links. Dem hvor jeg tjener en håndøre til sparegrisen, hvis i køber igennem dem. Det har ingen betydning for prisen for dig, men er webshoppens måde at sige tak for link til mig 😉

   

2 kommentarer

  • anna

    super fin kjole til dig med sådan en krop vil du altid se godt ud i alt 🙂 farven på strømperne er ikke god heller ikke til de støvler med kig til tæerne der skal du have bare ben..men ellers super smuk kvinde i lige så smuk kjole..

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Lyset på billedet snyder og får strømperne til at se blå ud – de er sorte ☺️ Det er for koldt til bare ben 😛

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En fredag med guirlander og glimmer i lange baner