Udsalgsguide - julen 2015

Når uheldet er ude og ens guld kommer til skade

  

Bette skiden glad og tilfreds i sit nye ride fra Stokke 🙂 Dem er vi nemlig blevet ambassadør for. Igår startede vi dagen med en julefrokost hos min far. Som i måske har bemærket er det ikke så ofte, at jeg ser ham. Han bor nemlig i Litauen. Med hans to be kone. Han har nemlig været på frierfødder her i julen. Men det er jo en helt anden historie. 

Det var rigtig dejligt at se ham, og at være samlet allesammen. Altså mine søskende og far. Det er jo ikke så ofte det sker, så vi nyder det i stor stil. Og så er det jo altid skønt at blive serviceret med lækkert mad. 

Henad aften sker der dog et uheld, som giver aftenen en rigtig træls afslutning. Bette skiden vælter og slår hovedet ned i kanten af sofabordet. Det med et revnet øre og en masse blod til følge. Hjørnet af bordet gik simpelhen igennem øret. Det med en lettere panikken familie til følge. Dan fik ringet vagtlægen op, imens jeg prøvede at berolige bette måsen, som selvfølgelig var dybt ulykkeligt. Vi kørte ud til vagtlægen, som syede bette måsen uden bedøvelse og det er en oplevelse som vi hellere end gerne vil lægge bag os og ikke tænke mere på. Føj hvor var det forfærdentlig synd og hvor var hun ked.

Idag er øret helt hævet og lilla, men heldigvis er hun stadig sit glade og smilende selv. Hun er sgu en sej lille prut.

Idag skulle ungerne og jeg egentlig ha’ besøgt olderne, men med børn som kom alt for sent i seng og en mus, som er godt øm, så er det istedet blevet til en dag på sofaen. Det trænger vi til. 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalgsguide - julen 2015