Opskrift på trekantet sandwich brød

Juledagene betyder massere af rester af lækkert mad. Blandt andet kød, som egner sig fantastisk til lækre sandwich. Jeg har fyldt fryseren med lækre trekantet sandwich brød, så vi kan hive dem op og blandt andet bruge dem til resterne af vores juleskinke.
På billederne har jeg lavet en roastbeef sandwich med salat, remoulade og ristet løg. Himmelsk, hvis du spørger mig 😛
Opskrift på trekantet sandwich brød
Cirka 10 styk
25 gram gær
2 dl lunt vand
2 dl øl
500 gram hvedemel
50 gram fuldkornsmel
100 gram revet gulerod
2 spsk frisk oregano
2 tsk salt
Opløs gæren i vandet og tilsæt de øvrige ingredienser. Ælt dejen godt igennem og lad den hæve i en times tid.
Del dejen i to. Rul en del dej ud og skær ud i trekanter (se billeder nedenfor). Sæt på bageplade (med bagepapir) og lad hæve i en halv times tid
Pensl med vand og bag ved 180 grader i cirka 25 minutter.

Kan man bruge andet ind øl , eller er øllen i for smagen skyld hvad med danskvand??