Med nisserne på farten… Trolleys med indbygget løbehjul – Nanna Pretzmann
Vaniljekranse som vor farmor lavede dem

Med nisserne på farten… Trolleys med indbygget løbehjul

image

Tøserne i fuld fart frem. Lad os håbe de ikke får samme ide med at flytte hjemmefra, som jeg gjorde i den alder. Deres nye løbehjuls trolleys giver dem i hvert fald mulighed for at tage legetøjet med på farten. Dengang i grøn langkål måtte jeg slæbe afsted med en sort sæk. Jeg kom selvsagt ikke så langt 😛imageIndlægget er lavet i samarbejde med Zinc Flyte Case Scooteren 

image

Nu har jeg jo efterhånden nævnt et par gange, at vi rejser til Thailand og ved i hvad? Tiden er fløjet så hurtigt, at der nu er under en mdr til at vi stikker ned i sydens sol og varme. Inden da håber jeg at se lidt sne, helst her i december og selvfølgelig allerhelst juleaften. Det er vel ikke for meget forlangt af de vejrguder, at velsigne os med en smule iskoldt vat fra oven sådan lidt på kommando. Dalende ned til tonerne af Last Christmas.

Her i skrivendende stund har vi fundet en ny og vildt smart kombination af løbehjul og trolley i et til ungerne. Zinc Flyte Case Scooter  er de officielt navngivet. Egentlig burde de ligge pænt indpakket under juletræet d. 24, men julegaverne faldt altså lidt tidligt. Det gjorde de for at nisserne kunne øve sig i brugen inden vi for alvor skal bruge dem i lufthavnen og på vores rejse. Det viste sig dog hurtigt at øvelse ikke var spor nødvendigt. De hoppede lige op og susede afsted på løbehjulet og insisterede straks på selv at transportere deres legetøj rundt i trolleyen. Faktisk blev jeg nød til love, at de også måtte bruges indendørs for at lokke de små damer med ind igen, da jeg blev træt af at fryse fusserne udendørs. Lige siden vi kom ind har de så kørt rundt herinde, kommet legetøj i kufferten og været meget begejstret og stolte.

image

Det er jo sådan med sådan et par størrelser at deres reaktion aldrig er helt til at forudsige. Jeg synes selv, at scooteren var vildt smart og yderst praktisk, da jeg kunne se ungerne køre afsted i lufthavnen selv i tjept tempo, istedet for at vi pludselig står med halvstore børn som ikke gider gå. Samtidig kan de have deres legetøj og snacks med. Kufferten med det indbyggede løbehjul er nemlig i kabine størrelse. Men at mor synes noget er vildt smart er bare ikke ensbetydende med at ungerne synes det samme. Det lader dog til at vi i dette tilfælde er fuldstændig enige i at en trolley med indbygget løbehjul er herre smart. Jeg tænker også at det i fremtiden kan bruges, når vi skal på mindre ture, når pigerne skal besøge bedsteforældrene og til leg generelt. Fordelen er jo at ungerne selv køre deres happengut afsted og er lykkeligt underholdt imens. De leger sig til selv at sørge for transport. Genialt tænkt. Det giver i hvert fald  os, forældre, frie hænder til alt det andet ragelse vi også slæber med 😛

Synes du ideen er lige så smart som mig, så var det måske en julegaveide? I så fald finder du Zinc Flyte scooteren hos Neye, Helm og KAZA. Du kan købe den hos Neye HER og hos Helm i flere varianter HER. Vi har i pink og blå – pigerne yndlings farver. Men de findes i mange udgaver, så der burde være for enhver smag.

Se iøvrigt videoen om kufferten herunder

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vaniljekranse som vor farmor lavede dem