Blogs jeg læser… – Nanna Pretzmann
Turen går til Thailand - de praktiske ting

Blogs jeg læser…


image

Dette indlæg er helt og aldeles inspireret, ja faktisk kopieret om man vil, af Fenjadora. Den anden dag delte hun nemlig en liste med blogs, som bloggeren selv læser. Det er egentlig ikke rigtig noget jeg har gjort så meget i, men jeg synes ideen var så fin, at jeg straks tænkte “det vil jeg også”. Altså dele en liste, ikk.. Jeg er ikke frygtelig god til at huske, at få tjekket hvornår der er nye indlæg hos mine favoritter, så jeg følger dem gerne på Facebook, så jeg får poppet en påmindelse i fjæset, når der er nyt at læse 🙂 Her kommer første udpluk af mine favoritter..

Den snu læser har nok allerede opdaget at jeg læser med hos førnævnte Fenjadora. Hun er mor til to, små provokerende og så er hun netop hoppet tilbage i en str 25 (så jeg igår på hendes instagram). Hvordan hulen man kan det, når man har en lillebitte baby er mig en gåde. I øvrigt kan jeg så også læse mig til at vi læser nogle af de samme blogs.

Næste på listen er Fyrsten og Fruen. Elisabeth er pt højgravid med hendes og fyrstens anden barn. I forvejen har hun Ane, som voksede inde i sin mosters mave. Det er så smuk og hård en historie, om vejen til at blive mor, Elisabeth deler. Hendes nyeste indlæg handler om brugen af ordet biologiske forældre i forhold til donor børn. Det ramte altså noget i mig. Læs med HER

Lortemor læser jeg fordi hun er hudløst ærlig, også under hendes brud med Bøffens far. Det rammer et eller andet, at få lov at følge med på allernærmeste parket, også når det er svært. Hun forsøger at komme videre, har datet andre. Det kan du f.eks. læse mere om HER.

Jelena har jeg altså lidt et tøse crush på. Hun er dælme så sej og jeg er vild med den måde hun brænder for ting på. Det er så inspirende.

Jelena har netop lukket sin tøjbutik og satser nu fuldt ud på sit (hold nu fast) eget tøjmærke Magic Robes, som altså er ret fantastisk, hvis jeg skal sige det. Og så er det økologisk. I kan se det HER.

Jeg har forsøgt at finde det første indlæg jeg læste fra Jelenas hånd, men det lykkedes mig ikke. Jeg ku’ simpelthen ikke finde det. Men det handlede noget om hvor mange valg vi har idag og hvor meget mere simpelt det var engang. Til gengæld kan i så istedet læse hendes meget gribende beretning om at være flygtet fra sit hjemland og at komme til et nyt land og starte forfra HER

Jeg læser også Sneglcille. Hun skriver så godt og ærligt, at jeg nærmest føler jeg kender hende. Jeg husker ikke hvornår jeg læste det første indlæg, men jeg husker jeg blev grebet og læste mange indlæg om især forholdet til Freelanceren, som brast under hendes graviditet. Men som hun alligvel blev gift med i sidste ende. Læs med HER og husk at sæt god tid af.

Jeg læser også med hos Mascha Vang og Twinpeaks, som lige er blevet ambassadør for Nutella. Behøver jeg sige, at jeg er pænt misundelig?!

Hvilke blogs følger i med hos??

 

13 kommentarer

 • Jeg læser på defemstikkeraf.dk og lidt på mortilto.dk, husmoranno2010.dk -og så min egen blog, regnbuemor.dk, hvor jeg blogger om livet i en regnbuefamilie med mor, mor og børn.
  Jeg er lige faldet over din blog, og glæder mig til at se nærmere på den. Godt nytår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hejsa Sophie 🙂 Tak for tips.. Jeg kigger da også lige forbi dig 🙂 Godt nytår

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er altid dejligt med gode blogsanbefalinger. Gode blogs er noget vi giver til hinanden, skrev blogsbjerg.com og jeg er så enig. Det holder. Du har god blogsmag anyways 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Sole

  Du har god blogsmag 🙂 Dejligt med gode anbefalinger. Prøv også blogsbjerg.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lone Sole

   eller solespointofview.com sagt i al beskedenhed også ret fin 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kigger forbi 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lone Sole

   Hold da op jeg har spammet dig. Det beklager jeg altså 🙂 Min mac vil ikke altid samarbejde med Bloggers D, så jeg troede den havde slettet. God tirsdag 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha helt ok 🙂 God dag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak skal du have :-). Skøn blog du har

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak skal du have :-). Skøn blog du har.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej
  Jeg læster også en del af dem du skriver, samt superheltemor der sagtens kan give, både en tåre og et grin. samt C&the city. Kener ikke adresserne, men de er på bloglovin. Derudover arbejder jeg lidt på min egen blog http://www.rikkes-planet.dk der er en god blanding, af hverdag, hækling, og lækre opskrifter og gode bøger.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turen går til Thailand - de praktiske ting