Sibirisk kulde, vores hotel + video – Nanna Pretzmann
Må din dreng være prinsesse?

Sibirisk kulde, vores hotel + video

image

Billedet har absolut intet med indlægget at gøre, men hey vi går tur med en elefant og det måtte jeg lige vise. Vi er på besøg på et Rescue center og det fortæller jeg mere om en anden dag.

 

Vi vågnede op til noget nær den sibiriske kulde i dag. Okay overdrivelser fremmer måske forståelsen, men skulle man måle temperaturen ud fra thaiernes påklædning i dag, så er der cirka samme temperatur som på Nordpolen. De har både jakker, halstørklæde og vanter på og det til trods, så ryster de stadig af kulde. Men jeg må også indrømme, at jeg synes der i dag er køligt på trods af de 25 grader der skulle være. Blæsten får myrepatterne på benene frem. I morgen skulle vejret blive lige så ringe, men mon ikke vi finder på lidt underholdning til trods.

I brugte vi formiddagen på det lokale grønt- og kød marked. Her handler de lokale deres varer og så forvilder enkelte nysgerrige turister, som os, sig ind. Jeg elsker simpelthen stemning og mylderet på de her markeder. Der er massere af eksotisk frugt, som jeg ingenlunde aner hvad er og massere af kød, hvor jeg bliver en smule udfordret i min lugtesans. Var jeg afsted alene kunne jeg bruge timevis på at undersøge og kigge nærmere på alle de ting jeg ikke kender. Dog var hænderne fyldt med børn, som ikke synes det var helt så spændene som mor, så det må blive en anden gang.

Jeg er også den der tosse, som elsker at rende i supermarkeder, så snart vi er udenfor DKs grænser. Alene af den grund af jeg kan undersøge og lære nu ting at kende.

Nå, men nu til noget helt andet. Jeg udnyttede nemlig det dårlige vejr samt faderens underholdning af fælles ynglet til at få lavet en video, hvor jeg viser vores hotel og svare på spørgsmål. Den er lang, for tilsyneladende er jeg lidt af en sludrechatol, når jeg først kommer i gang og så glemte jeg endda et pottetrænings spørgsmål, men det svarer jeg lige på en anden gang 🙂

Læs mere om vores hotel og find link o.s.v. HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Må din dreng være prinsesse?