Forresten da også #1 – Nanna Pretzmann
Status på kranio sakral - en måned senere

Forresten da også #1

 

 • På tirsdag smutter vi til Thailand i en hel måned. EN HEL MÅNED. Mine arme har nærmest sat sig fast over mit hoved. Så meget glæder jeg mig.
 • At bo i knaldhytten har betydet mange, mange kolde bade. Idag var vandet knald hammerende varmt og jeg benyttede chancen til at tæmme noget af alt min vinterpels. Mon benene kommer til at fryse til de rammer Thailand nu?
 • Jeg har to hunde. Lui som jeg fik af min fader for 8 år siden og Max, som er hans biologiske bror. Max fik vi som genbrugshund og han er nok noget nær det sureste jeg kender. En rigtig muggen brokkemås.
 • Idag har jeg købt en hel nye Stine Goya kjole til en fjerdedel af nyprisen. Mit hjerte slår et ekstra slag, når jeg gør en god handel. Det må være det nordjyske blod i mine årer.
 • Jeg er officielt med på hatte moden. Jeg har nemlig købt min første solhat i H&M. Bedre sent end aldrig.
 • Igår faldt jeg i søvn på sofaen lidt over otte. Dette indlæg skriver jeg i min seng. Der skal tændstikker til, hvis mine øjenlåg skal være åbne efter 21.30. Mon trætheden nogensinde forlader min blege krop?
 • Min ene datter har haft Elsa kostume på hver dag siden juleaften (julegave). Jeg tror officielt jeg kan sige, at vi er ramt af Frost feberen. Hun har også lært min et-årige, at række hånden ud og sige shhhh. Som i at de fryser folk til is. Hun ynder i øvrigt også at fryse mig, hvis hun synes jeg er træls 😛
 • Har jeg lige læst DETTE indlæg hos Daniel fra Fag & Fab og elskede det.
 • Vi får Ude og Hjemme på besøg imorgen og det er jeg spændt på.

2 kommentarer

 • Thailand, hvor lyder det bare helt fantastisk:-)) Håber I får den skønneste tur…:-)) Er netop hjemvendt fra ferie (kun en uge) i Egypten med manden og mine 3 skønne prinsesser på 4, 6, og 9 år – og det var heeeeelt fantastisk…. En helt måned bliver et eventyr……

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Årh så er i kommet lige hjem til sne og kulde 🙂 Jeg er også sikker på at det bliver skønt 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på kranio sakral - en måned senere