Forresten da også #3 – Nanna Pretzmann
Mini rugbrød - madpakke venlige og lækre

Forresten da også #3

 

image

 • Vi er kommet til Hua Hin og mine blege stænger er allerede blevet luftet på både strand og ved pool. Håber i mit stille sind at jeg ikke ligner Snehvide om en måned, når vi returnere til DK, selvom at jeg frygter det.
 • Vores hotel i Bangkok var på 31 etager. Vi boede på 18 og poolen lå på 10. Jeg turde ikke gå hen til vinduerne og kigge ned. Jeg hader højder og var helt ærlig bange for, at vi blev nød til at flytte, hvis jeg lurede ned.
 • Da vi var i MBK shoppingcenteret i Bangkok, så jeg et sæt nyfødte tvillinger og jeg er overbevist om, at jeg kunne høre mine æggestokke klapre. Ret højt på den øredøvende vi kan ikke komme uden om det måde. Lige et det øjeblik håbede jeg på et sæt mere i kortene til os.
 • Mine store piger bliver 4 år til sommer. Jeg forstår simpelthen ikke hvordan det kan være så længe siden, at de kom til verden. Min mindste bliver 2 år, så jeg kan jo ikke engang sige, at jeg har en baby mere.
 • Af nysgerrighed meldte jeg mig ind i en vegatar og veganer gruppe på Facebook. Da det første opslag jeg læste indeholdte æg omtalt som hønsemenstruation meldte jeg mig ud på igen. Jeg orkede det ikke alligevel ku’ jeg mærke.
 • Jeg savner at sove længe. Ja faktisk savner jeg egentlig bare at få nok søvn. Sådan på den der jeg-har-alt-tid-i-verden-måden-så-jeg-ligger-lige-og-feder-den-fordi-jeg-kan.
 • Klokken er 19.35 Thai tid og to af børnene er faldet i søvn. Jeg frygter at de igen idag tror det kun er en lur de skal ha’ og vågner om en time. Igår sov de først til midnat.
 • Jeg elsker gadekøkkenerne her i Thailand. De laver fantastisk mad.

2 kommentarer

 • Stine

  Jeg er med i et par veganer – grupper og er ikke veganer (eller vegetar).
  Men (((vegansk))) mad er ret fin for det er ren udveksling af mad – tips. Så er der en mere som jeg lige nu ikke kan huske men som er ret god og meget åbent for folk som også bare gerne vil spise mindre kød eller ikke kan tåle mælk .
  Så følger jeg mad med medfølelse på fb, den er også som regel god.
  De etiske og værd baserede diskussioner er ikke lige mig. Tager gerne snakken over en kop kaffe i ro og mag; men det andet er ikke lige mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mini rugbrød - madpakke venlige og lækre