Forresten da også #4 – Nanna Pretzmann
Vidunderlige mor maver #2

Forresten da også #4

image

 

  • Vi er med i det Ude & Hjemme, som udkom igår. Min mor har sendt mig billeder af bladet. I kan se en teaser HER
  • Er jeg den kiksede type, som ofte har to forskellige slags sokker på. I ved når man første er startet matcher ingen i skuffen mere og helt ærligt opdager jeg det oftest først, når jeg tager dem af igen. Uheldigvis skete det også den dag Ude & Hjemme var på besøg. Og nej det var ikke med vilje. En opmærksom læser har allerede spurgt. Jeg håbede bare ingen opdagede det 😛
  • Klokken er 2.33 i Thailand. En af de store faldt ud af sengen, græd, vækkende den bette, som jeg nu har overbevist om skal sove videre. Problem: jeg kan ikke selv falde i søvn igen.
  • Jeg er en værre frosenpind og har et had kærlighedsforhold til aircondition. Det er skønt i det øjeblik man træder ind i et afkølet lokalet/bil, men efter ganske få minutter fryser jeg ad pommern til. Det samme med fly. Hvorfor er der altid koldt. What’s up with that.
  • Overvejer jeg at begynde og spille lotto.. Hvem sagde pensionist.
  • Glæder jeg mig afsindigt meget til at få høns i haven igen. Jeg elsker de hygge kræ, selvom de lugter.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vidunderlige mor maver #2