Jeg tror sgutte ikke vi kommer hjem – Nanna Pretzmann
Om gadekøkkener i Thailand

Jeg tror sgutte ikke vi kommer hjem

image

DitROCHE beachwear 

image

Da vi her til morgen slentrede ned mod poolen, med alt vores happengut var humøret helt i top. Det er ikke altid det er tilfældet hos alle pigerne på en gang. Slet ikke, fordi det lader til, at alle tre har arvet deres moders temperament. Det skal nok blive rigtig spændene om 10-12 år.

Poolen ligger bortset fra lidt niveauforskel nærmest på stranden og vi plejer lige at kigge nærmere på bølgerne og lytte lidt til havbruset inden vi går videre. Og hold op hvor er det skønt, smukt og overvældende – alt i en pærevælling og stå i de her billedskønne omgivelser og høre bølgerne slå ind mod muren. Tænk sig, hvis man kunne starte hver eneste morgen sådan. Humøret og energiniveauet stiger også automatisk pga solen og dens stråler. Alting synes bare lettere, når der er solskin og varme istedet for mørke og kulde. Er det blot mig der nikker genkendende til det?

Min mand siger, at vi skal flytte herned. Jeg siger, at jeg ikke tror, at jeg kan undvære min mor 😉

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om gadekøkkener i Thailand