Måske en ny favorit serie? – Nanna Pretzmann
Bangkok - et had/kærlighedsforhold

Måske en ny favorit serie?

image

Indlægget er lavet i samarbejde med TNT 

image

Hvor mange af jer har og ser TNT? Jeg gør. Mest fordi jeg rigtig godt kan lide nogle af de dokumenterer de sender. F.eks Missing Persons Unit. Jeg er totalt hooked på krimier og alt i opklaringsgenren. Jeg synes det er fascinerende og spændene at følge politiets arbejde. Krydrer du det så med en omgang drama og humor, så er jeg all-in. Ja måske svarer det så ikke helt til den danske politistyrkes dagligdag, men skidt nu med det. Det er underholdende og faktisk synes jeg egentlig lige godt om både dokumentarer og serier. Dokumentarer, fordi det er det reelle politiarbejde, som lægges for dagens lys. Processerne og det lille hårstrå, som kan hjælpe til at fælde gerningsmanden. Serier, fordi de ofte er drysset med kærlighed, dramaer og spændinger, som kan gøre det svært at slippe skærmen.

For nyligt har jeg fået lov at få et sneak peek på TNT nye humoristiske politi serie Angie Tribeca. Serien er skide skæg og handler om Angie, som er en super tough politi kvinde, som er vant til at klare skærene selv. Hun er den der ninja agtige kvinde, som både er i top form og smuk. Hendes chef prakker hende en makker på og det er hun bestemt ikke tilfreds med.

Angie Tribeca har premierer på søndag d. 17 januar. Så de damer i kan godt gøre klar til en hygge dag under dynen på sofaen, for TNT lægger nemlig ud med et Angie marathon. Faktisk på hele 10 timer fra kl 12-22, hvor de viser hele den første sæson. Hvis jeg ikke lå solidt plantet på en solstol i Thailand, så havde jeg altså lagt henslængt på sofaen med en spand popcorn og en plade marabou, for at gense.

Kender i forresten det der med at en serie pludselig stopper uden afslutning eller der simpelthen er for få sæsoner? Jeg er sådan en serie junkie, så jeg elsker det faktum, at TNT allerede har bestilt 10 episoder af Angie.

Se trailer her nedenfor og husk nu at møde op foran tv’et på søndag kl 12 😉

Hold jer opdateret med TNT og deres nyheder via Facebook HER

 

Annonce

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bangkok - et had/kærlighedsforhold