Og lige så hurtigt var det glemt igen.. – Nanna Pretzmann
Øhm den havde jeg ikke lige set komme

Og lige så hurtigt var det glemt igen..

image

Allerede da jeg slog øjnene op var gårsdagens savn til rugbrød og frostgrader forsvundet som dug for solen. Helt tosset føltes det pludseligt at ha’ siddet her og glædet sig til at komme hjem. Vi har snart rundet 3 uger og har 2 uger tilbage. Tiden flyver hurtigere end man forstår og det kan tidsnok blive hverdag igen. Nu vil jeg nyde den sidste del af ferien til fulde og ikke spekulere mere på rugbrød og sne 😉

Dagen idag har blandt andet budt på et lille mad kursus, således at jeg kan kokkere vores favorit thai retter, når vi returnere til det kolde nord. Dagens favorit må siges at være kokos pandekager – en thai dessert, som smager intet mindre end fantastisk. Jeg må dele opskriften med jer en af dagene. Den skal i ikke gå glip af.

Ellers har vi lagt på den dovne side ved poolen og nydt, at der nu er fuld styrke på solen igen. Det var skisme også varmt at kokkere ved et gasblus udendørs og ovenikøbet ved middagstid, da solen bragede allerstærkeste igennem. Da jeg så samtidig så flere thaierer beklædt med strikhuer, halstørklæde og handsker var jeg lige ved at dåne. Vi har godtnok lidt et modsætningsfyldt forhold til varme.

For nu er klokken 23.15 her og jeg er så småt kravlet under dynen. For lidt siden hørte jeg små dappende fodtrin og vi fik en lille gæst i smørhullet. Præcis, som det er tilfældet de fleste nætter. Så for nu tror jeg, at jeg vil stoppe mit skriv og kravle i ske med min lille trold.

Kan i ha’ det så pænt 🙂

 

 

 

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Øhm den havde jeg ikke lige set komme