Så kan det aldrig vare.. – Nanna Pretzmann
Forresten da også #2

Så kan det aldrig vare..

  
Ungerne er puttet, kufferterne er pakket og jeg har netop lagt mig under tæppet på sofaen. Her blogger jeg på livet løs, alt imens jeg nyder hedebølgen fra brændeovnen. Imorgen rejser vi. Tiden er løbet lidt fra mig må jeg indrømme. Pludselig er det rent faktisk nu, at vi skal afsted i en hel måned. Tænk sig en HEL måned, hvor top prioriteterne er hvor meget is vi kan spise og hvor meget vi kan dase ved poolen. 

Jeg glæder mig tosset meget til at være sammen os fem, varmen og solen, maden og alle de skønne minder jeg er sikker på, at vi får med i bagagen. 

Denne rejse er jo startskuddet til vores nye livsstil, hvor jeg skal være hjemmegående og Dan skal være hovedforsørger. Jeg tjener en skilling på bloggen og andre små jobs, men mit primære job bliver altså fremover, at tage mig af vores 3 trolde på fuldtid. Pt tænker jeg, at det lyder som noget nær verdens bedste jobbeskrivelse. Jeg glæder mig til en langt mindre stresset hverdag med fokus på det allervigtigste. Og så er jeg da ærligt også spændt på hvordan det hele flasker sig. Lige nu følger vi jo virkelig mavefornemmelser og efter jeg (vi) er begyndt på den øvelse synes jeg at verden ser helt anderledes ud. Eller måske er det allermest mig, som er helt forandret. Siden beslutningen blev taget, så er min konstante mavepine og følelse af forkerthed blevet erstattet af en stor tro på, at vi vælger det helt rigtige for os. At vi måske skal undvære materielle goder, men at vi tilgengæld får så meget andet. 

Jeg er ikke længere så nervøs eller utryg ved at stikke lidt ud fra normen og ej heller at vælge anderledes end flertallet. Det skyldes især jer og jeres respons. Jeg, som troede, at jeg var Palle alene i verden med alle mine tanker. Der tog jeg virkelig grueligt fejl. I er mange som har det på nøjagtigt samme måde. Og så er der selvfølgelig mindst lige så mange, som slet ikke har det sådan. Men det helt fantastisk efter min offentliggørelse er/var min oplevelse af at vi har et fælleskab her på bloggen/Facebook, hvor der er plads til netop den forskellighed. Det er fandme mødre, når vi er allerbedst , når vi kan omfavne og respektere hinanden, selvom vi er langt fra hinanden.
Læs om hvordan vi sparede penge og planlagde en rejse på budget HER og de praktiske overvejelser HER.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forresten da også #2