Vidunderlige mor maver #1 – Nanna Pretzmann
Når virkeligheden ikke er som den ser ud

Vidunderlige mor maver #1


image

Jeg elsker kvindekroppen og de mirakler den kan udrettet. Efter mit indlæg “Når virkeligheden ikke er som den ser ud” har jeg heldigvis modtaget så mange skønne billeder fra intet mindre end smukke kvinder, som har valgt, at de gerne vil dele deres mor mave med os alle sammen, så vi sammen kan give et virkeligt billede. Ja faktisk har jeg modtaget flere, så der kan laves en føljeton af lækre mor maver. Og hvor er det fedt at kunne lave indlæg, som “bare” er til, alene for at hylde kvindekroppen i alle dens former, farver og forskelligheder. For det er nemlig så aldeles forskellige kroppe vi har og altså også helt forskelligt hvordan vores kroppe reagere på en graviditet. Nogle bære efterfølgende tydeligt præg, imens det måske ikke ses tydeligt hos andre. Fælles for os alle er dog, at vi har båret guldklumper under vores maveskind og det kan vi være stolte af.  Jeg elsker det altså!!

Under billederne har jeg delt mødrene nogle af mødrenes egne kommentarer.

image

“Har det godt med min krop, lige pånær maveskindet, prøver at lære at leve med det :)”

“Maven ikke er så pæn som før 1. Graviditet, men jeg er vild med det “nye” look.”

” Jeg er egentlig glad for min mave, men føler mig lidt snydt for strækmærker”

Jeg har ingen strækmærker da jeg var meget syg og tabte mig under hele graviditeten. Jeg vil hellere have haft en sund graviditet og strækmærker, men glæder mig over at jeg fik en rask dreng. “

image

“Ikke mange strækmærker, og dem der er, er meget små. Arret er pænt, men trænger til at få overskud til at træne så mavsen kan strammes op.”

image

“Men efter 2 tvillingegraviditeter, ja, så ser min mave virkelig underlig ud.”
“Jeg har selvfølgelig også fået den berygtede mor mave, og oveni et vægttab på 65 kg over de sidste 5 år så er der faktisk kun løs hud tilbage. Så bikini har jeg sagt farvel til ”

“Jeg var i virkelig god form inden jeg blev gravid og jeg kunne derfor holde mig aktiv under hele graviditeten.. det betalte sig!”

 

Har du et billede du gerne vil dele, så send mig blot en mail på tvillingernesmor@outlook.dk eller en pb på Facebook 🙂

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når virkeligheden ikke er som den ser ud