Kom indenfor i knaldhytten (+ rabatkode til Ellos) – Nanna Pretzmann
Vi har fået babysitter..

Kom indenfor i knaldhytten (+ rabatkode til Ellos)

image

image

image

image

image

image

image

image

 

Velkommen indenfor i knaldhytten. 99,9% af tiden ligner her en slagmark, så i fik den version med legetøj på. Selvom jeg nu egentlig tænker at pigerne har været søde og ikke rode alt for meget her til morgen 😛  Som i kan se bor vi fuldstændigt almindeligt med nullermænd i krogene og rod på reolerne. Igen fine ryddelige bolig instagram billeder herfra 😛 Vores hus er tusse gammel og indeholder stadig de origanale dører. Død charmerende, hvis du spørger mig. Noget værre lort, hvis du spørger min bedre halvdel. Hehe sjovt som samme ting kan ændre form i beskuerens øje.

Vi har valgt at det der skulle have været spisestue er blevet legerum. Pigerne har værelse på første sal, men foretrækker stadig at være nedenunder, så et stort fælles legerum er lykken pt. Legerummet ligger klods op ad stuen med dobbelt indgang, hvor dørerne er taget af. Egentlig skulle man så tro at legetøjet blev derinde. Det er ikke tilfældet kan jeg og billeder afsløre. Legetøjet er overalt, men det gør nu ikke så meget. Jeg synes faktisk bare at det et hyggeligt undtagen når jeg træder på LEGO offcourse. For hulen for gør det ondt. Seriøst hvordan kan sådan en lille plastik dims forvolde så stor smerte.

Jeg har fået fingrene i en rabatkode og tænkte at den alligvel var for god til ikke at dele med jer. Lige nu kan man nemlig få 25% på alle Ellos.dk allerede nedsatte varer. Det vil sige, at ret mange ting faktisk bliver ret billige.

Selvom vi pt skal holde stramt budget, så tager jeg mig selv i at surfe rundt og ligge lækre ting i kurven. På præcis samme måde, som når jeg kigger tøj. Jeg tror det er sådan et, hvis jeg ku’ ville jeg købe det, det og det og så selvfølgelig det, det og det. Når jeg når til enden af min sightseeing, så rydder jeg op i kurven og efterlader kun en brøkdel af hvad jeg startede ud med. Fjollet altså 😛

Efter vi har købt knaldhytten solgte jeg nærmest alle vores møbler og købte “nye”. De fleste blev faktisk købt på DBA og jeg nyder at krydre de lidt retro møbler med nye ting og pt mangler vi meget (synes jeg – tror ikke nødvendigvis Dan er enig) 😉

Nedenfor er nogle af de ting jeg kunne finde på at vælge. Bortset fra farverigt legetøj synes jeg nemlig at vi mangler lidt farve herhjemme.

image

 

// Skamle // Håndklæder // Sengetæppe // Sengetæppe // Pude // Kludetæppe //

 

Men nu til selve koden: 335705 giver 25% på alt udsalg hos Ellos t.o.m. 14/3 🙂

7 kommentarer

 • Rikke

  Jeg kan ikke få koden til at virke? 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Måske jeg gør noget forkert 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Den siger den slet ikke kender koden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mærkeligt – jeg prøver at skrive til dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Øv de siger der var en trykfejl og at koden ikke gælder mere. Istedet fik jeg denne:
   20% rabat på din bestilling* gælder også møbler!
   Tilbudskode: 335426

   *Vilkår
   Gælder ved bestilling af boligtekstiler, boligdekorationer, gulvtæpper, tapeter og indendørsbelysning hos Ellos. Gælder t.o.m. 28. februar 2016. Gælder ikke varer mærket med “Ingen rabat”. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller nedsatte varer.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi har fået babysitter..