Aigle wildflower: De sødeste gummirøjsere jeg har set – Nanna Pretzmann
Noget om misforstået feminisme

Aigle wildflower: De sødeste gummirøjsere jeg har set

Aigle wildflower gummistøvler

Du kan finde Aigle Wildflower gummirøjserne hos Kids-World HER

Cuteness alert 😛 Kender i det, når man falder over noget som man (altså barnet selvfølgelig da) bare må eje? Sådan havde jeg det, da jeg faldt over Aigle Wildflower gummirøjserne. De er da bare alt for cute. Jeg har udelukkende hørt positive om Aigle, men vi har altså endnu til gode at afprøve dem selv. Men mon ikke det er nu det skal være? Jeg kunne forestille mig at man skal være hurtigt ude, da så lækkert et print garanteret er udsolgt lige om lidt.

 

Find Aigle wildflower HER, HER og HER 🙂

 

Indeholder affliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om misforstået feminisme