En mandag i Thailand – på snappen – Nanna Pretzmann
For resten da også #6

En mandag i Thailand – på snappen

image

Helt og aldeles inspireret af Sneglcille, som laver fredags følger (se HER) på hendes snap, så har jeg været særdeles aktiv på snappen i går. Altså det var godt nok hverken fredag eller noget jeg påtænker at gøre til en fast ting, men inspirationen kom altså den vej, så et lille link måtte være på sin plads. Hun er i øvrigt værd at følge, men det har jeg også nævnt et par gange før.

Altså, som jeg skrev før jeg kom ud på et sidespor, så har jeg været særdeles aktiv på snappen i dag. Noget som faktisk er en smule uvant for mig. Egentlig glemmer jeg størstedelen af tiden, at jeg overhovedet ejer appen, men nu vil jeg altså give den et forsøg mere. Har i lyst til at følge med, så hedder jeg noget så originalt som Tvillingernesmo. Og ja det er uden ‘r’ – det var der ikke plads til. Kikset nok. En advarsel må også være på sin plads, for p.t. er der massere af solskins og ferie spam 😛

Til dem der ikke lige fulgte med på snappen, så får i også lige chancen for at se vores dag i går her nedenfor.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For resten da også #6