Ulven kommer...

Forresten da også #8

image

  • Overvejer jeg at prøve kranio sakral til mig selv. Har hovedpine hele tiden og måske det kunne hjælpe. Jeg overvejer også om om det kunne være mit absurd høje sukkerindtag, som ikke er blevet mindsket siden vi kom hjem fra ferie.
  • Havde jeg lovet mig selv at skære ned på cola, efter endt ferie. Jeg må igen erkende, at jeg tydeligvis har ryggrad som en regnorm.
  • Har jeg netop klikket et pyjamas sæt (med donuts på) hjem. Det var jo totalt uundværligt. Apropos forhold til sukker.
  • Efter en dag i mit eget selskab i lørdags drømmer jeg om en hel weekend, for mig selv.
  • Glæder jeg mig helt vildt til at give pigerne deres nye gummirøjsere. Det er dem fra Aigle med stjerner, som skifter farve, når de bliver våde. Jeg tror de synes det er sejt.. Hvis de fandtes i min størrelse ville jeg også købe dem til mig selv.
  • Drømmer jeg mig hver dag tilbage til sol og sommer i Thailand. Jeg må indrømme, at jeg synes det er hårdt at komme hjem til hverdagen igen. Jeg savner solen, varmen og at gøre hvad der passer os 😉
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ulven kommer...