Sidste aften i Bangkok – Nanna Pretzmann
Thai dessert: Kokospandekager (Kanom Ba bin)

Sidste aften i Bangkok

image

Imorgen tidlig går turen ud mod lufthavnen. Vi skal simpelthen vende snuden hjemad efter en hel måneds ferie. Vi rejste hjemmefra d 12 januar og hånden på hjertet, så føles det faktisk som var det i går. For at være rigtig kliché agtig, så er tiden simpelthen fløjet afsted og vi har slet ikke kunne følge med.

Inden vi tog afsted var jeg lidt nervøs for om en måned nu ville være for længe at rejse væk med tre små ballademagere. Det er blevet gjort totalt til skamme. Vi har nydt ferien. Det samme har ballademagerne og vi snakker om at næste gang kunne det være fedt at være væk lidt længere tid. For ja vi drømmer allerede om at tage afsted igen. Der er ikke andet at gøre end at begynde at smide mønter i sparegrisen, så snart vi er hjemme igen.

Den sidste dag har vi brugt på legepladsen, kørt Tuk Tuk og besøgt et kæmpe akvarium i bunden af et indkøbscenter, hvor vi så alt fra søheste til hajer. Det har været en dag fuldstændig i ungernes tegn og vi har nydt den det allerbedste vi kunne.

Nu er Dan smuttet ned efter mad til ham og jeg, imens jeg står for putte delen med ungerne. Her kan jeg nemlig liste mig til at blogge en smule imens.

 

P.S. Jeg får stadig en del spørgsmål om budget og planlægning af rejse. Jeg har lavet et indlæg om det HER og opdatere selvfølgelig, når vi er hjemme igen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thai dessert: Kokospandekager (Kanom Ba bin)