Anmeldelse af Stokke Scoot klapvogn – Nanna Pretzmann
Aigle wildflower: De sødeste gummirøjsere jeg har set

Anmeldelse af Stokke Scoot klapvogn

image

Vi lånte Stokke Scoot klapvognen kort før jul og har derfor nu haft den nogle måneder og især den sidste måned i Thailand er den blevet brugt intensivt. Faktisk hver dag. Og den er en alletiders rejsepartner, som er blevet brugt både til lur, stol ved restaurant besøg og selvfølgelig transportmiddel.

 

Produktbeskrivelse af Stokke Scoot

Hvis jeg skal starte med det lavpraktiske, så får man både regnslag og myggenet med i handlen, når man køber klapvognen.

På klapvognen er en kaleche med solskygge, som kan trækkes ned efter behov. I den er der både indbygget ventilation og man kan lyne ekstra op ved behov, så bebse ikke koger op. Ret praktisk, når bebse sover lur i den. Vi tilpassede solskyggen og lod bette måsen sove formiddagstur med os ved poolen.

image image

Stokke Scoot er vendbar. Det vil sige, at sædet kan løftes af og vendes, så baby kan kigge både den ene og den anden vej alt efter humør. Det er skisme smart og vi har allerede brugt den funktion meget. Sædet er let at vende og fodtrinnet ligeledes let at tage af og klikke på igen. Højden på sædet er også rigtig god. I Thailand har de mange steder ingen højstole, men der har vi bare brugt klapvognen istedet.

Ydermere har sædet tre positioner. Siddende, afslappende og næsten liggende. Sædet er ikke helt liggende, men tæt på. Dette indstille super let og hurtigt med spænder bagpå sædet.

Styret kan indstilles i 3 forskellige positioner og det er jo en lille lækker luksus, at kunne indstille, så det er rarest muligt, når man går med vognen. Dette gøres med to knapper på styret.

Under klapvognen er et indkøbsnet, som faktisk kan indeholde en del. Som mor til tre værdsætter jeg opbevaringspladsen. Det gør nemlig, at jeg ikke skal slæbe tingene ved siden af og få kilometer lange arme. Nettet er i øvrigt let at komme til fra alle sider, så ingen kravlen rundt på gulvet for at finde bebses sut.

Dækkene på vognen er gummidæk, men de er skumfyldte, så de kan ikke punktere. Og halleluja for det. Det havde da været så øv, at stå med et punkteret hjul midt i ferien.

Vognen vejer 11 kg og slåes sammen ved at holde en knap nede. Ganske let. Hjul pilles i øvrigt også let af. Vi har erfaret at vognen med lethed kan være bagpå en tuk tuk, så mon ikke den også kan være i de fleste bagagerum på biler. Vognen er dog lidt større end hvad vi er vant til, når den er klappet sammen. Men det opvejer den altså med de positive sider, som den indeholder.

image

By og terræn kørsel

Det, som jeg synes er noget af det allerbedste ved Stokke Scoot er, at det både er en by klapvogn, men altså også en vogn med så tilpas store hjul at en køretur på ujævnt terræn, som en grusvej eller stranden heller ikke er et problem. Under vores besøg i Bangkok blev bykørsel testet grundigt og jeg må sige at vognen klarede testen i den nogle “klapvogne uvenlige by” bedre end man kunne forestille sig. Det skyldes ganske enkelt at den er vanvittigt let at manøvre rundt med og at hjulene ikke er så små, at de går på den mindste kantsten og blokere i ujævnt terræn. En klapvogn med mindre hjul og affjedring havde været ubrugelig på de ujævne fliser og høje kantsten.

image

Klapvognen promoveres allermest med at være en smart byklapvogn, men det er næsten at undervurdere den, synes jeg, for den kan altså meget mere. Ofte udelukker en by klapvogn en gå tur i skoven og det er altså langt fra tilfældet med Stokke Scoot.

Tilbehør til Stokke Scoot

Det eneste udstyr vi har benyttet os af er Stokke PramPack under flyrejsen. En super smart opbevaringstaske, som både er godkendt af flyselskaberne og passer til de fleste vogne på markedet. Den holdt hvad den lovede og vores klapvogn kom trygt med frem og tilbage fra Thailand. Tasken er let at bruge, da der er trykt en tegning inde i den, som viser hvordan man gør. Når den ikke er i brug kan den rulles sammen og fylder derved ingenting.

 

Jeg er ambassadør for Stokke. Det betyder for mig, at jeg må låne Stokke produkter, hvis jeg har behov. Min mening om produkterne er selvfølgelig min egen. Det kan jeg skrive ganske ærligt, da jeg selvfølgelig ikke ville låne produkter, som jeg ikke bryder mig om 😉 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aigle wildflower: De sødeste gummirøjsere jeg har set