Valentins dag – før og efter børn – Nanna Pretzmann
Mit syn på min krop, før og efter 3 børn

Valentins dag – før og efter børn

image

Først nå jeg erkende, at jeg egentlig synes at Valentins dag er både opreklameret og noget kommercielt gøgl. I samme åndedræt må jeg også erkende, at jeg både kan li’ blomster og chokolade, så jeg straffer jo ikke ligefrem manden min, når han har trodset min ellers ret så overbevisende jeg-er-ikke-fan-af-fucking-Valentins-dag tale og købt blomster alligevel. Så indirekte er vi altså også med til at puste endnu mere liv i det dersens Valentins dag.

Og hey, hvem siger egentlig også nej til en god bøf og en mundfuld rødvin, for at fejre kærligheden lidt. Not me. Og så på en søndag. Der er dog en klar forskel på fejringen idag og for knap 4-5 år siden. For dengang daskede jeg løs med øjenvipperne og lavede trutmund til manden min. Idag sad vi begge og snorkede til Netflix med hver vores tank rødvin. Da klokken blev otte blev vi enige om at kalde det for en aften og traskede begge ind under dynen. Var det ikke fordi et styks yngel vågnede ville jeg således allerede trække torsk i land, imens jeg drømte lidt om at flette fingre. Romantisk? Not really.

 

 

2 kommentarer

  • ÅH! jeg forstår det udemærket .. nu har jeg ingen af mine egne børn, men fik mig en papsøn for snart 1 1/2år siden, og det er sjovt hvordan man pludselig begynder at falde i søvn kl. 20.30 (efter disney show) en fredag aften, 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit syn på min krop, før og efter 3 børn