NannaPretzmann.dk
Mine (pinlige) fordomme

5 indlysende grunde til at spise bland selv slik #2

  1. Hvis man ligesom mig ikke drikker kaffe, så er det enormt vigtigt at få energi på anden vis, når yngel står op inden fanden får sko på. Her er sukker en glimrende løsning, så det er bare med at smide noget slik i kælderen og skyl det gerne ned med Cola. Det giver vidunderlig hurtig energi.
  2. En læser tippede mig om en voldsom vigtig grund, som jeg pinligt nok havde undladt i sidste omgang. Det er selvfølgelig, at det nærmest altid er på tilbud i weekenderne til 5.95,-. Så faktisk sparer man lige 5 kroner pr 100 gram man køber. Det er da vist nok lige 50 kroner direkte i lommenforet. Og i øvrigt var det så dumt, at jeg købte en kæmpe pose til fuld pris igår.
  3. Fordi man aldrig bliver for gammel til bland selv slik. Uanset om det er mig på 31 eller pigerne på knap 4, som blander slik, så er glæden lige stor.
  4. Fordi man har haft en dårlig dag. Ungerne har skændtes, skreget og gjort fredag eftermiddag til lidt af en bjergbestigning. En belønning, når de endelig sover må være på sin plads.
  5. Fordi man har haft en fantastisk god dag. En dag hvor det hele har flasket sig, ungerne har været totalt velopdragne og du selv har haft et overskuds agtigt overblik må da ikke gå ubemærket hen. Det skal sgu da fejres. En pose e-numre må være helt på sin plads.

#selvtak
Mangler du lidt flere grunde, så finder du 5 mere HER.
Mangler du derimod inspiration til hjemmelavede skumfiduser eller en lækker fredagskage, så ikke glip af opskrifterne her // Skildpadde cheesecake // En spandfuld orm // Hjemmelavede skumfiduser //

Image HTML map generator
   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine (pinlige) fordomme