På familietur med temmelig billig familiebillet – Nanna Pretzmann
Lidt søndags tanker om rygning

På familietur med temmelig billig familiebillet

image

Indlægget er lavet i samarbejde med DSB (annonce)

 

Dengang jeg gik på handelsskole, for efterhånden en del år siden, der kørte jeg med tog hver evig eneste dag. Jeg nød det og vil til hver en tid foretrække tog frem for bus. Tiden frem brugte jeg som regel på læsning, i mens tiden hjem blev brugt på at koble hovedet fra og slappe af. Jeg tror stadig jeg betragter det at køre i tog på samme måde idag. Der er noget meget afstressende og roligt over det på en eller anden måde. Der er god plads, det er muligt at bevæge sig rundt og så kan man tilmed sikre sig en plads ved en reservering.

Pigerne har ikke det store tog CV, men har dog været med på kortere turer, når vi har ferieret i KBH og omegn. Og præcis derfor vidste de nøjagtigt hvad det gik ud på, det med at køre i tog, så de har naturligvis glædet sig i dagesvis på at skulle afsted. Turen blev ikke mindre spændene af at den gik ned til Middelfart, hvor bedstefar bor sammen med Amber, Jane og Bamse. Bamse og Amber er deres hunde og især bamse står højt på pigerne pointtavle. En særdeles sød, kramme- og kyssevenlig gammel hund er han.

image

Lørdag morgen kl 9 sharp stod vi klar til tog eventyr på Aalborg banegård og det hele blev selvfølgelig dokumentere på Snapchat (tvillingernesmo), men hvis du ikke følger med der, så har jeg selvfølgelig også lagt det ind, som en lille video, som i kan se nederst i indlægget. Turen gik let og bekvemt og det var med 3 tøser i sprudlende humør, at vi trillede ind på stationen i Middelfart.

image

Grunden til at vi hoppede på toget er faktisk at DSB i påsken har indført en familiebillet, hvor op til 2 voksne og 4 børn kan rejse rundt i Danmark i 24 timer, for den nette sum af 499,-. Det er temmeligt billigt og ret attraktivt for en familie som os, hvor det hurtigt bliver en halv pebret fornøjelse at komme nogle steder. Børn kan også udskiftes med en hund på billetten, hvis man f.eks. vil have familiens labrador med. Vores hunde er så små, at de i forvejen rejser gratis. De var iøvrigt også med på turen og snorkboblede hele vejen. Både frem og tilbage.

image

Udover billetterne er billig, så er DSB altså ikke færdig med at forkæle endnu. Viser man sin familiebillet i 7-Eleven, så får man nemlig en goodiebag med malebog og farveblyanter. Det til ret stor glæde for både store og små, da det er god underholdning og med 3 bavianer under 4, så takker vi ikke nej til gratis underholdning. Skal i proviantere lidt, så er der faktisk også 20% at hente på udvalgte varer, når i viser billetten.

Hvis i netop gerne vil afsted i påskeugen, måske på tur til en anden by eller en spændene attraktion, så kan i kigge lidt nærmere på familiebilletten HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt søndags tanker om rygning