Forresten da også #10 – Nanna Pretzmann
Skønheds- og hudplejeprodukter på budget

Forresten da også #10

SAM_2009

 

  • Spiste jeg donuts til aftensmad i går. Bare fordi jeg er voksen og selv må bestemme. Ungerne fik spaghetti og kødsauce imens jeg gemte appetitten til de lækreste donuts. Virkelig voksent i øvrigt.
  • Har jeg bestilt garn og strikkepinde, for nu vil jeg sgu lære at strikke. Eller tæller det hvis man kunne strikke i 4 klasse?! Jeg kan overhovedet ikke husket hvordan. Jeg satser på at min mor og Youtube bliver min redning. Har i tip til gode begynder strikke opskrifter og tutorials, så smid gerne et link/links. Føler mig i øvrigt lidt bedstemor, når jeg sådan vil strikke.
  • Er jeg åbenbart typen, som ringer til den forkerte børnehave og melder mit barn syg. Come on Nanna, hvor svært kan det være at google et nummer til det rigtig sted. Jeg har nu sørget for at gemme nummeret. Det var simpelthen for pinligt, da medarbejderen sagde: “æhm vi har altså ikke nogle børn ved det navn. Mon du har ringet rigtigt?” I stedet for at skynde mig at klaske på, så blev jeg selvfølgelig lidt irriteret over at han ikke havde styr på børnene og fortsatte insisterende. Indtil den pinlige sandhed ramte mig.
  • Er jeg seriøst bange for klovne. En samtale om klovnen fra IT, inden sengetid den anden aften, gjorde det nødvendigt lige at tjekke under sengen og bag badeforhænget inden jeg gik i seng. Seriøst tænk, hvis der havde været en klovn der… I øvrigt er jeg også typen der sover med tæerne indenfor dynen. Alle ved, at hvis de stikker ud, så kan nogle hive fat i dem fra under sengen. Seriøst jeg ved ikke hvor jeg får det fra!
  • Er jeg åbenbart svært glad for ordet seriøst.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønheds- og hudplejeprodukter på budget