Forresten da også #9 – Nanna Pretzmann
5 indlysende grunde til at spise bland selv slik #2

Forresten da også #9

  

  • Skal vi et smut til Middelfart imorgen. Ren hygge tur for at besøge pigernes bedstefar, som bor der. Vi skal med tog og jeg glæder mig til at se om det er noget for ungerne.
  • Apropos ungerne, så har jeg haft lyst til at smide et barn ud af vinduet flere gange idag. Flere forskellige børn faktisk. Bevares – dog kun mine egne. Det må man sikkert ikke skrive, men hold kæft de kan udfordre tålmodighed lige til grænsen, hvor jeg tænker at jeg bliver skør. Nogle gange bliver jeg vist også skør. Og får lyst til at gå hjemmefra. Ærligt så bliver jeg lidt pinlig over at så små børn kan udfordre mig sådan.
  • Det er en af de indlysende grunde til, at jeg fortjener en masse bland selv slik i aften. Og noget Hardys vin ikke at forglemme ofcourse.
  • Vi skal i øvrigt have bøf for anden aften i træk. Jeg kan åbenbart ikke gå forbi sådan en bakke bøffer uden at smide dem i vognen.
  • Har jeg været på posthuset både i går og idag. Blot for at finde ud af jeg kom for tidligt til at hente den ene pakke. Nogle gange ville jeg ønske jeg lærte at læse sedler før jeg optimistisk proppede 3 trætte unger i bilen for at drage på posthuset. Godt postdamen synes det var morsomt. 
  • Har jeg set mig vildt lun på Sri Lanka. Det ser så fantastisk ud. Der vil jeg gerne til. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 indlysende grunde til at spise bland selv slik #2