Lækker og let mad på 20 minutter – Nanna Pretzmann
Vind en North 13.5 cykeltrailer (værdi 5.495,-)

Lækker og let mad på 20 minutter

image

 

Indlægget er lavet i samarbejde med Beauvais (annonce)

 

Selvom jeg nu oftest foretrækker hjemmelavet mad, så skal jeg absolut ikke sige mig fri for lette løsninger. Det er bare et must, i hvert fald herhjemme, engang imellem. F.eks. havde den ene af de store feber den anden dag og det gjorde hende til lidt af et hængetræ. Samtidig var den mindste ikke helt på dupperne og dermed også pænt pylret. Min favn var med andre ord godt fyldt og det føltes som lidt af en udfordring, at få frie hænder til at komme i køkkenet. På det tidspunkt havde det ikke været tosset at kunne trylle lidt og faktisk hive noget op ad gemmeren, som nærmest er ligeså godt som hjemmelavet. Det er Beauvais nye Nem sauce nemlig. På den måde havde vi undgået en masse stress omkring madlavningen. Jeg elsker at lave mad, men hyggeligt er det altså ikke, når det foregår i skrig og skrål.

Tilbage til Beauvais Nem sauce, så ved jeg at den, i hvert fald thai karryen er lækker, fordi jeg har haft den udsøgte fornøjelse at lave et lille challenge med Beauvais. De sendte mig nemlig de ingredienser de bruger til at lave deres Thai karry og bad mig i samme åndedræt om at forsøge at gøre dem kunsten efter. Ingen opskrift, men efter eget hoved og fedt, tænkte jeg. Helt ærligt var jeg nemlig ret sikker på, at jeg let kunne lave en sauce, som slog deres med mil. Min erfaring er nemlig at færdig købe saucer ofte ikke smager specielt godt. Piece of cake challenge.

image

Her blev jeg faktisk taget godt og grundigt ved snuden. Deres sauce var bedre end min, ifølge mig selv endda. Og faktisk også ifølge størstedelen af familie herhjemme. Damn you! 😛 En syntes dog, at den var for stærk, men Nem Sauce findes i tre varianter, så der burde være lidt for enhver smag. Jeg undskylder mig med at jeg aldrig har lavet thai karry før, men er altså nu stadig ikke helt tilfreds med at købe saucen slog min hjemmelavede. Det er da lidt pinligt. Sat op med det faktum, at jeg brugte cirka 40 minutter på at ordre grønsager og lave saucen – afbrudt mange gange af børn som enten sloges eller skændtes, imens det tog cirka 10 sekunder at hælde Beauvais saucen op i gryden og herefter varme den. Så ved jeg altså godt hvilke løsning jeg vælger næste gang.

I kan se både ungernes reaktion og min i videoen nedenfor. Den taler for sig selv 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind en North 13.5 cykeltrailer (værdi 5.495,-)