Min anden uge som hausfrau  – Nanna Pretzmann
Tvillinger: Kan vi gøre forskel?

Min anden uge som hausfrau 

  
Min anden uge som haufrau er en smule forsinket og faktisk er vi jo allerede hoppet ind i tredje uge. Tiden flyver og der er nok at se til. 

Den sidste uges tid har budt på lidt hovedbrydning og det har fyldt meget hos os begge og gør det stadigt.

Udover det så synes jeg kun at jeg kan tale positivt om hele det her koncept med at være hjemmegående. Det er skønt at føle, at jeg kan være der for børnene. At jeg ikke stresser og løber rundt. Uden at stresse kan jeg faktisk se bunden af vasketøjskurven. Halle-fucking-luja hvornår sker det nogensinde? Der er stadig fnullermænd og spindelvæv i krogene, men hvad hulen de løber nok ingen steder. 

Jeg er endnu ikke blevet kuk kuk af at mit selskab hovedsagligt består af mini mennesker under 4 år. Faktisk føler jeg mig rig på en helt ny måde. Men nu har jeg jo også været et smut i KBH og pimpe vin, så helt uden voksenkontakt har jeg jo ikke været 😛 Her fik jeg også shoppet en smule nyt til klædeskabet. Blandt anden den sorte strikvest på billedet.Trøjen jeg har på er fra Önling og kan købes HER. Hvis i ikke kender Önling, så smut forbi HER og læs lidt om deres bæredygtighed. De går nemlig højt op i ikke, at sætte for dybe fodspor på vores planet. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tvillinger: Kan vi gøre forskel?