Om en mor dag med rødvin og godt selskab – Nanna Pretzmann
Opskrift på hjemmelavet modellervoks - billigt, nemt og hurtigt

Om en mor dag med rødvin og godt selskab

  
Jeg elsker mine små get away turer til KBH. 

For det første elsker jeg KBH. Jeg kunne overhovedet ikke tænke mig at bo der, men jeg nyder at tilbringe et par dage i dens selskab i ny og næ. Den har altså bare et hav af ting, hvor Aalborg er håbløst bagud. F.eks. Papirøen, hvor jeg har tilbragt en stor del af dagen. Aalborg har så tilgengæld en størrelse som passer mig bedre i længde. En størrelse som jeg finder særdeles attraktiv, som den bonderøv jeg nu engang er.

For det andet nyder jeg en dag, hvor jeg kan gøre som jeg har lyst, hvor jeg oftest bliver forkælet og bruger tid i godt selskab. Jeg nyder at jeg får lov at mærke savnet til mine unger boble i maven og at jeg glæder mig til at komme hjem og putte dynen tæt om dem alle tre og ae dem blidt over kinden. Jeg elsker at få lov at mærke den følelse, som jeg godt kan glemme midt i sure sokker og beskidt underhakkere. Jeg tror det er sundt. Jeg kommer i hvert fald hjem med nye og fornyet energi.

Idag har jeg haft fornøjelse af at være inviteret til vin event hos Hardys på den føromtalte Papirø med et hav af lækre blogdamer. Der har jeg aldrig været, og det er en fejl kan jeg lynhurtigt berette. Der er propfyldt med lækkert mad fra mange eksotiske steder. Og jeg har været rundt og snuse og selvfølgelig smage på en del. Og maden drak vi selvfølgelig vin til. Og jeg må indrømme, at jeg da havde et lille buzz på, da jeg senere sneg mig ind mod byen. Men det må være tegn på veludført arbejde. Vi skulle nemlig matche vin og mad via appen “Hardy Wine guide” og det var vi altså særdeles gode til 😛

I skrivende stund sidder jeg igen i lufthavnen og glæder mig altså big time til at ramme Nordjyllands muld, kysse på mine børn og kravle under dynen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på hjemmelavet modellervoks - billigt, nemt og hurtigt