Plae – anatomiske sko dine børn vil elske – Nanna Pretzmann
Min fars restaurant & galleri i Vilnius

Plae – anatomiske sko dine børn vil elske

SAM_1950 SAM_1953 SAM_1954 SAM_1955

Som i kan se, så nåede jeg ikke engang at tage billeder af ungernes nye Plae sko inden der var jokket i den første mudderpøl. Jeg overvejede at vaske skoene inden jeg igen ville prøve at tage billeder. Jeg droppede dog hurtigt ideen, for helt ærlig mine børn er vel ikke de eneste, som har svært ved at gå forbi mudder uden at hoppe lidt? Det skal der jo også være plads til. Og det er der netop også i Plae. De kan nemlig vasket på 30. Totalt win i min optik.

Da ungerne først fik deres nye sko var de ved at vælte bagover i ren begejstring. Skoene var i deres ynglings farver og så med glimmer. Det var kærlighed ved første blik. Der var moderen, så bliver rigtig begejstret er at ikke nok med at de er vildt smarte, også i ungernes øjne, så er skoene udviklet, så de forstærker barnets naturlige bevægelser. Plae har fokus på fodens anatomi og det giver en optimal pasform og fleksible såler.

En lille ting jeg bliver nød til at nævne er velcrostropperne. De kan skiftes til alle mulige sjove farver eller stropper med f.eks. fodbolde på. Det er jo lige noget for ungerne. Og der kommer mere. Der er ingen ringe, som velcrostropperne skal trækkes igennem. Det er der ofte på sneakers og mine børn hiver konsekvent stropperne ud og kan herefter ikke få dem i igen – til stor frustration. Det “problem” har vi ikke her og det gavner bestemt deres selvhjulpen hed.

Skoene kommer i et væld af farver og med forskellige skaftehøjder.

Se udvalget af Plae sko hos Bundgaard HER

Skoene er modtage til test, uden nogle former for krav. Ord og holdninger om produktet er som altid helt mine egne 🙂

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min fars restaurant & galleri i Vilnius