Så har vi vendt snuden mod nord – Nanna Pretzmann
Undgå at blive skør som hjemmegående mor (eller far)

Så har vi vendt snuden mod nord

image

I skrivende stund har vi direkte kurs mod KBH. En dejlig påskeferie er overstået og hverdagen kalder igen. Jeg kan ikke sige mig fri for at glæde mig en smule til at have ungerne lidt for mig selv. Resultatet af, at jeg er sammen med dem i hverdagen er at de, når far er hjemme, sværmer om ham, som fluer på en varm lort. Ja beklager metaforen, men her i mange tusind meters højde var det den beskrivelse som faldt mig ind. Min undskyldning må være at det trykker på min hjerne heroppe 😛
Det er både skønt og gør mig glad om hjertekulen, men samtidig savner jeg også at kunne vinde lidt opmærksomhed. Åbenbart er jeg bare en smule kedelig, når han er tilstede 😛
Ugen er som vanligt fløjet afsted og vi stor nyder alle at have tid sammen. Vi taler meget om næste rejse. Altså den vi lige skal ha’ kastet noget i sparegrisen til. Man kan vist roligt sige at vi er blevet bidt af rejsefeber. Eller måske mest det der med at være sammen allesammen og nyde sol og varme imens. Ungerne kan iøvrigt ikke forstå at vi ikke skal have badebassin op i haven lige nu, så de kan bade ligesom i Thailand. Det ville nu nok blive en tåkrummende og kuldefremkaldende oplevelse. Den lader vi vinterbaderne om.
Om lidt mellemlander vi i KBH inden sidste stykke, mod Aalborg, skal overståes. Jeg glæder mig allerede til at smide mig i sofaen i aften, med et glas vin og sidste uges afsnit af Walking Dead.

Jeg håber i nyder det sidste af påsken i fulde drag 🙂

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Undgå at blive skør som hjemmegående mor (eller far)