Skønheds- og hudplejeprodukter på budget – Nanna Pretzmann
Om glæde midt i tragedie

Skønheds- og hudplejeprodukter på budget

image

image

image

image

Indlægget er lavet i samarbejde med Lidl (annonce)

 

Lidl stormer frem på det danske marked. Først med bake-off og franske vine. Nu er turen kommet til en udvidelse af deres Cien skønheds- og hudplejeprodukter. Lidl mente nemlig, at der var et stort hul på markedet, som det var på høje tide nogle udfyldte. Hullet skulle udfyldes med kvalitets produkter til særdeles fornuftige priser. Det tænker jeg, nok ikke er helt usandt og Lidt har da også trukket i arbejdstøjet og udviddet med hele 40 nye produkter, som en del af Lidls faste sortiment. Således kan man nu forkæle sig selv med alt fra ansigtscreme, make-up, hårpleje og wellness produkter, når man alligvel smutter ind for at handle ugens mad rationer. Jeg må indrømme, at jeg helst ikke render for mange steder hen, så tanken om at kunne smutte ind efter en frysepizza og ansigtsmaske på et og samme sted, når jeg er børnefri, huer mig gevaldigt.

Tidligere har Lidl haft stor succes med f.eks. Cien Q10-cremen, som har været testvinder hos Forbrugerrådet tænk. Også deres neglelakfjerner har fået gode placeringer i test.

image

Det nye udvalg strækker sig som nævnt over flere genre, men jeg er blevet spurgte om jeg har lyst til at afprøve wellness produkterne samt de nye mini rejsestørrelser, som er perfekt til en weekendtur eller som nu, en familieferie i Litauen. Det har jeg selvfølgelig takket pænt ja tak til. Enormt hårdt arbejde bliver det at teste sig igennem alle wellness produkterne, men nogle skal jo gøre det hårde arbejde. Imens må min mand lige passe børn. Mor skal jo arbejde 😛

Faktisk har jeg snydt lidt og er allerede godt igang med at teste. Alle produkterne har nemlig sneget sig i kufferten med mig på ferie. Det er Cien mini rejse produkterne samt wellness produkterne, som hedder Beauty elements og består af en shower scrub, en badeolie, ansigtsmaske og kropscreme.

En af de kommende dage kommer jeg med min uforbeholdne ærlige mening. Indtil da kan jeg fortælle at produkterne selvfølgelig købes i Lidl og at priserne på rejsestørrelser ligger på mellem 5-10 kroner stykket og at der fåes alt fra håndsprit til deo og shampoo. På wellness produkterne ligger prisen på mellem 9.95-29.95 kroner stykker. Der slipper pengepungen altså rimeligt billigt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om glæde midt i tragedie