4 skide irriterende ting, som mænd gør (i hvert fald min) :P – Nanna Pretzmann
Snobrøds søndag blev til sygdoms søndag med regnvejr

4 skide irriterende ting, som mænd gør (i hvert fald min) :P

image
– Toiletbrættet. Ingen liste uden det berømte toiletbræt, som bare ikke vil slåes ned. Dette opdager jeg altid en smule for sent på natlige mørke tisseturer. Faktisk først i det øjeblik min mås rammer noget alt for koldt og klamt. Føj hader det.
– Sure sokker på gulvet. Vi har godtnok en vasketøjskurv, som på mystisk vis laver rent tøj, men den er åbenbart svær at ramme. Men sokker er selvfølgelig bedre end underhylere.
– Efterlader et køkken, så det mest af alt ligner et bombet lokum. Tallerkner stablet så højt, at man må give credit for stable evner. Et syn man elsker kl 6 om morgenen, når man vælter ud af sengen med netop vågnet yngel. Især når sidste ord inden sengetid var. Bare rolig jeg tager af bordet.
– Når de siger: “slap da af” eller “det er da ikke noget at blive sur over”. Jo DET er sgu og min vrede tredobles og der gror næsten horn, når du fortæller mig det modsatte.

 

 

9 kommentarer

 • Amen sister 😀 Hørt, hørt, hørt!
  http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Toiletbrættet døjer jeg nu ikke med (lucky me), men ellers tjek, tjek og tjek! Jeg kan tilføje: sidder rigtig længe alene på toilet, når han lige skal have en ‘pause’…

  Marie / krøllerier

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh ja… Vi kører på 16. år og han er ved at lære det med toiletbrættet. Der er håb for alle. Sokkerne har vi også overalt, og den store på 6 år er begyndt at kopiere det. Grr…. Tilgengæld er jeg den dårligste til at ordne køkken. Han er bare hurtigere, jeg finder altid liiige noget jeg skal tjekke. Men vasken, den ordner han aldrig, men det hører sku da til at ordne køkken 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Hahaha…okay nu er jeg helt overbevist om at min kæreste er fra en anden planet eller et parallelunivers. Kender ikke til en eneste af de irritationsmomenter. Han tager endda opvasken selv 😛 Har åbenbart vundet stort i kærestepuljen. Oven i så forstår han ikke engang fodboldbegejstringen. Dog så er han fantastisk dygtig til at pjaske vand ud over alt bare han nærmer sig vasken, så det ser ud som om der har været oversvømmelse 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wow han er godt opdraget hjemmefra 😛 haha spøj til side, men vi har nok alle ting vi irritere os over ved hinanden (abe som holder sig for øjnene)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Min mand er vokset op med to brødre og de slå alle (faren inkl. ) brættet ned. Opvasken tager stort set altid sig selv herhjemme og vasketøj er jeg blevet spurgt om ham ikke nok kunne få ansvaret for spr så passede det bedst med hans rutiner. Så bevares. Så lever jer gerne med det ene par sokker som boge gange ligge på gulvet fra kl. 22 til næste formiddag hvor han selv fjerner det.

  Men du kan ikke få det hele , toiletbørsten bliver ikke altid husker herhjemme Og ar give d-dråber er han heller ikke god til at huske.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snobrøds søndag blev til sygdoms søndag med regnvejr