BR legetøj og en konkurrence – Nanna Pretzmann
Min uge som hausfrau #4

BR legetøj og en konkurrence

Indlægget er sponsoreret
SAM_2405

SAM_2403

SAM_2391

I sidste uge modtog vi en stor kasse legetøj fra BR. Bette måsen har nemlig fået tjansen af at være tester af noget af deres legetøj og det var da nu ikke det værste og blive sat til. Legetøjet, som vi tester, sælges kun i BR og består af både badelegetøj, trælegetøj, legetøj 0-1 år og legetøj 1-3 år. Det vil sige der burde være lidt for de flestes smag. Jeg har især set mig lun på træ legetøjet, men ved også af erfaring at børnene ikke altid er enige med mig og ofte vælge plastik legetøj i strålende farver i stedet. Men bevares – det er jo også dem, som skal lege med det, trods alt 😛

Egentlig åbnede jeg blot tre ting (trækvogn, Noah Ark og en skør høne æggebane – Find det her HER)  og satte det på gulvet. Hun valgte trækvognen med klodser i til en start. De er uden tvivl et stort hit. Det er de nu også ved de store på knap fire, som siden har hevet dem frem mange gange. De stabler, ligesom lillesøster, på livet løs og endnu højere. Og så har de også fanget interesse for de bogstaver og tal, som står der på. På den måde strækker brugen af legetøjet sig også over en del år og med vidt forskellige udfald. Bette måsen bliver udfordret på hendes motorik, imens de store også har mulighed for at lærer tal og bogstaver.

Men, men den farvestrålende æggelæggende høne, fyldt med lyd, blev nu ikke overset længe. Og da hun først fandt ud af at stoppe æg i og at der kommer lyd, når ægget løber nedad, så var hun altså solgt til stanglakrids. Det har de store i øvrigt også været. Vi har jo lige været på gårdbesøg og lærer lidt om køer og nu er nysgerrigheden på hvor æg kommer fra også stillet 😉 Hønen her er designet til at stimulere øje-hånd kordination og stimulere den logiske tankegang.

 

Konkurrence i bunden af indlægget

SAM_2379 SAM_2376

Hos BR, som i øvrigt har arbejde med børn igennem 50 år, ved de hvor vigtigt børns leg er og at den er grundlaget for indlæring og forståelse for verden og dem selv. Det er noget min indre (næsten færdiguddannede) pædagog sætter pris på. For leg er nemlig så vigtig. Børn er naturligt nysgerrige og at stimulere den nysgerrighed og hjælpe med at skabe rammerne for god leg er bare så vigtigt for deres udvikling. Så hvis legetøj, lavet med omtanke, kan hjælpe i den retning, så er det jo et win/win.

Jeg ved ikke om i allerede ved det, men ellers er her et lille tip. BR har på udvalgt legetøj (der er markat på) HAPPY guarantee. Det vil sige at du inden for 14 dage kan få dine penge tilbage (husk bon), hvis i ikke er tilfredse med produktet eller barnet ikke vil lege med det. Dette gælder altså selvom produktet har været brugt.

Og nu til konkurrencen. Jeg har fået frit valg på hvilket legetøj jeg ville udlodde og jeg har været vildt med i tvivl om hvilket jeg skulle vælge. Men det bliver altså trækvognen med klodserne. Det er klodserne, som bliver brugt vældigt meget herhjemme og jeg tænker børn i en meget spredt aldergruppe vil få glæde af det.

BR-trækvogn-med-klodser-118224-1150210

Det er nemt at deltage – du skriver bare en kommentar nedenfor om hvem der skal have præmien, hvis du vinder 🙂

 

Jeg trækker en heldig vinder d. 11/5 og deler vinderen her på bloggen, så husk at hold øje:)

 

Psst.. Jeg kan se at mange af BRs egne produkter er på bud. I skal blot ind på siden HER. Tryk på kategori og øverst står der “kun i BR” og en oversigt over diverse legetøj 🙂

70 kommentarer

 • Stine

  Det tænker jeg da min datter skal. Hun elsker at dimse med ar få tingene til ar passe sammen efter hendes egne systemer og det ene trækdyr (et larmende plast-rædsel af en bil) er også en stor glæde. Så dette lyde da som en dhelt ideel kombi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Det skal min søn ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regitse Randløv

  Min kommende søn, der fødes snart (uge 39). Vi var slet ikke opmærksomme på alt det fede babylegetøj BR har, da hun blev født, så nu skal lillemanden forkæles hvis vi vinder <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Min venindes datter <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Denjalic

  Skøn konkurrence 😊 Den skal min datter på 6 måneder have, så kan hun starte med at stable klodser og senere trække den rundt, mens mine to ældre piger på 4 og 5 år kan øve bogstaver 😊😀 God dag derude..,,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor godt med gode anbefalinger af legetøj – skal ud og have fat i noget mere til in søn på 8 måneder.

  Så hvis jeg skulle være så heldig at vinde, så er det min søn på 8 måneder som skal have den, og han kommer nok til at dele en del med hans storesøster på tre år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Det skal min datter, der elsker sådanne klodser, og ikke selv har nogle derhjemme 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Sikke en fin præmie!
  Jeg har er lige blevet moster og vil uden tvivl forkæle min skønne nevø med gaven. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Den ville jeg forære min sødeste niece på 8 mdr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh det skal mine to skønne børn have fornøjelsen af 😊
  Marie / krøllerier

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Vores dreng på en måned og storebror på to år ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria olesen

  Ville være perfekt til når lillebror bliver lidt større og perfekt til Storbror på lige straks 4 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Hejlskov

  Jeg vil forære det til min dagplejemor, hvor børnene elsker at stable ting. Vi har selv trækvognen hjemme og vi elsker den og klodserne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika Friis

  Mine tvillingedrenge er vilde med at bygge høje tårne – og at trække rundt på deres nussedyr og bamser, så jeg tænker det er dobbelt op med glæde for dem, så vi krydser fingre 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Min søn skal have præmien – han elsker at bygge og kreere… han ville elske at bygge med klodser!
  Christine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Kjeldsen

  Min søde Signe på 9 mdr. eeeelsker nyt legetøj ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Erlandsen

  Min datter på halvandet 👏😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis jeg vinder, så skal den fine præmie gemmes i min gave-kommode indtil en lille ny ser dagens lys i familien

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katharina christensen

  Det skal min datter på sart 10 mdr da 💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Jeg er sikker på, at min søn på snart et år ville elske den lækre premie👶🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det skal min datter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Sroka

  Min nieces søn skal have dem hvis jeg er heldig, elsker at lege med klodser. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Light

  Min søn, Linus, på 1.5 år 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette J

  Et barn jeg har passet..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Det skal min søde lille datter<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  det skal min søde lille datter på 4 mdr. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette mor

  Til min mindste dreng der snart har fødselsdag (Hvor blev det år lige af😳)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Det skal min lille dreng 🙂 Ej hvor er det fine ting. Det vidste jeg slet ikke, at de lavede, så nu skal der da flere ting på ønskesedlen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella Lind

  Det skal min datter Emma 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Min søn, som kommer til verden til Juli <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Nielsen

  Sådan nogle klodser har jeg tænkt mig, at min lille dreng skal have, så jeg håber, jeg vinder:-)
  Hilsen Karen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Den vil vi gerne vinde herhjemme – både sønnike og mor her 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Den vil vi gerne vinde herhjemme 🙂 Både sønnike og mor her 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Jakobsen

  Hvis jeg er heldig skal min venindes dreng Benjamin have det sjove legetøj 🙂 Det ville han elske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna D

  Det vil vi helt vildt gerne vinde herhjemme er søn og mor blevet enige om 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Laursen

  Hej,

  Det skal min veninde Ninna og hendes datter LÆrke.. De har haft en meget svær start på lærkes liv. Med indlæggelser og trusler med operationer og en meget bette pigen som ikke kunne finde ud af alle de ting der sker. Lærke er nu 5 måneder og kunne være fantastisk at sprede lidt smil i deres liv med denne gave

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna D

  Vinder herhjemme blevet enlige om at det kunne vi godt tænke os at vinde – både mor og søn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Den kunne jeg godt tænke mig, at vinde til min søde veninde Pia.
  Hun har en lille pige, og der kommer en mere til september . Hun fortjener lidt til hendes skønne Julie..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Min datter skulle være den heldige, hvis jeg vandt. Som 3er arver hun en del og får ikke så meget nyt. Men som du beskriver klodserne kan hun selvfølgelig dele med sine 2 storebrødre der er vilde med bogstaver og tal. Det ville de helt klart hygge sig med alle 3 ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Min søn og datter skal dele☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie Ravnholdt Frederiksen

  Min skønne veninde Tulle venter tvillinger til juni – kunne være skøn at glæde hende med en gave til dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosa

  Det skal min søn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia M Hansen

  Min venindes dejlige pige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Derya

  Min søn der fylder, 2 den 9maj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Det må da gerne være min datter på 1½ år – hun vil elske klodserne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Det vil min søn gerne vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gunnersen

  Det skal moster kommende guldklump

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg er begyndt at have utrolig mange småbørn i min omgangskreds – der kom lige 5 små siden november. Jeg har selv ingen børn og har derfor intet børne legetøj, så det ville være rart at have lidt.
  Særligt tænker jeg på min niece på 8 måneder. Hvor ville det være fantastisk hvis jeg havde noget som hun altid havde at lege med og fedt hvis hun altid tænker på faster, når hun ser klodser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Jeg vil gerne vinde til min datter. Hun er lige blevet et år, og er begyndt at ville stable alt muligt. Krydser fingre for, at vi vinder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maeyken Wattez

  Den skal vores lille nye nevø Noor vinde, han kan få glæde af den i mange år -nu kan han sikkert kun sutte på klodserne, men snart lærer han at møve sig efter dem 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva J

  Den fine trækvogn skal gemmes til min dreng en dag skal være storebror

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Det tror jeg min yngstemand skal have – han er meget optaget af at bygge, men vi har faktisk ikke rigtig nogen “almindelige” stabelklodser herhjemme, så det ville helt sikkert hitte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Ih hvor er den fin – den vil falde i god jord herhjemme, hos både forældre og barn☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Min kommende søn der lige skal være lidt i maven endnu. Eller min niece. Eller mine piger på 3 og 4…. Der er mange dejlige unger at vælge i mellem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Due

  Det skal vores tvillingepiger – som kan komme ud til os når som helst nu. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Min skønne søn Herman som elsker at stable ting😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Margit Rosenaa

  orh den ville jeg gerne glæde min lille pige med 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniel

  Vores datter, Rosa, skulle have gaven. Hun er kun 2 mdr. nu, men hun VOKSER! Med lynets hast!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai O.

  Vores tredje tut skal have lov til at lege med de fine klodser, når hun blir stor nok. Indtil da er jeg sikker på, at hendes storebror og storesøster varmer legetøjet op og senere kommer til at vise hende, hvordan ‘man gør’… 😉

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marianne lykke nielsen

  vores datter alma vil elske at stable klodser og køre rundt med den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er sikker på at vores yngste, Viggo, på 13 mdr også ville have stor fornøjelse ud af den fine trækvogn og klodser 🙂 KHer og krydsede fingre, Laura

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Larsen

  Min lille søn, på næsten 5 mdr. Han skal opereres om 3 uger, og ville blive glad for en lille gave bagefter 💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hvis jeg vinder, er jeg sikker på at min datter karoline kan få lidt sjov leg ud af klodserne og ikke mindst trækvognen 🌸😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Skønt med gode anbefalinger af legetøj – skal ud og have fat i noget mere til min søn på 5 måneder. Så hvis jeg skulle være den heldig vinder, så er det min søn som skal have fornøjelsen af det skønne træ legetøj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cecilia k

  Havde det været æggebamen havde min pige med autisme klart skulle modtage hvis vi vandt, men nu hvor det er til en mindre alder så skal min veninde som er enlig mor da have den søde trækvogn, til hendes mindste 😊👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanett Jensen

  Til min søn Emil hvis jeg vinder😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  En lille gut der kommer til verden til efteråret, ville jeg glæde mig til at give trækvognen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  De skal gå til min 1 årige datter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine B

  Til min dejlige datter på 1 år 🙂 hvor er de forresten fine – så godt valg af præmie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • charlotte arp

  Hvis jeg er så heldig at vinde disse virkelig fine klodser skal de gå til min aller skønneste lille kusine som skal døbes på lørdag <3 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min uge som hausfrau #4