En kaloriebombe – Ferrero Roche og Nutella Cheesecake – Nanna Pretzmann
Forresten da også #11

En kaloriebombe – Ferrero Roche og Nutella Cheesecake

Annonce – indeholder affliate linksFerrero Roche og nutella cheesecake

Ferrero Roche og nutella cheesecake

SAM_2295

Ingen mini ferie uden kage. Jeg ved ikke om i kender Jane’s Pattisserie. Hvis ikke i gør skulle i tage et kig forbi. Hun laver mange lækre kager og det er da også hos hende jeg fandt inspiration til en Ferrero Roche og Nutella cheesecake. Kagen er lækker, men tung, så man spiser ikke kæmpe stykker. Hav det i mente, når du laver cheesecake. Den er super let at lave og kræver hverken bagning eller husblas.

Imorgen deler jeg iøvrigt opskriften på den anden cheesecake vi lavede her i ferien. En Twix cheesecake, som i øvrigt er en af mine favorit chokoladebare. Du kan skrive dig op HER og få direkte besked i indbakken, når der er nyt på bloggen.

Opskrift på Ferrero Roche og Nutella cheesecake

Cirka 12 personer

 

Kiksebund:

300 gram digestive kiks

150 gram smør

 

Ferrero Roche og Nutella Cheesecakemasse:

400 gram Philidelphia smørost

6 tsk flormelis

6-8 spsk Nutella med top

1/2 liter fløde

8 styk hakket Ferrero Roche

 

Topping

Chokoladesovs (jeg brugte en købevariant)

8 styk hele Ferrero Roche

En håndfuld hakket hasselnødder
Step 1: kiksebund

Kiksene skal smuldres. Jeg brugte min minihakker. Herefter smeltes smørret og mikses sammen med de knuste kiks. Herefter kan du bruge en springform eller f.eks. en justerbar bagering på et kagefad som mig. Jeg brugte en diamanter på cirka 20 cm. Vær obs på at en springform ikke er så høj som en bagering, så bruger du sådan en skal du bruge en bredere diameter.

Pres kikseblandingen sammen og kom i bunden af bagering/springform. Sæt i køleskabet.
Step 2: cheesecake massen

Kom smørosten, flormelis og Nutella i en skål og pisk det godt sammen. Tilsæt fløde og pisk til massen ikke tykner mere.   Bland de hakkede Ferrero Roche i.
Step 3: saml cheesecaken

Tag kiksebunden ud af køleskabet og kom cheesecakemassen oveni. Pynt med Ferrero Roche, hakket hasselnød og chokoladesovs.

Stil på køl i minimum 6 timer, så den stivner og sætter sig. Bliver kun bedre af at blive lavet dagen før.

Velbekom 🙂

Ferrero-Roche-og-nutella-cheesecake

Psst har i set, at i kan spare 20% PÅ ALT (inklusiv UDSALG) hos Boozt. Men kun idag søndag d 24 april og ved køb over 899,-. Brug blot koden FLASH20 🙂 Det er nok med at være hurtig, tror der er tryk på 🙂

GÅ TIL BOOZT

Find også opskrift på // Verdens bedste jordbærtærte // Toffifee cheesecake // Bounty cheesecake // Flagkage – fødselsdagskage //

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forresten da også #11