Et sjovt lille tip til køkkenhaven – blå kartofler – Nanna Pretzmann
Twix cheesecake - Twice as good

Et sjovt lille tip til køkkenhaven – blå kartofler

SAM_2466 SAM_2468

Som jeg nævnte den anden dag efter mit afsløring af pigernes kærlighed til smølfer, så tippede en sød læser mig om blå kartofler, som jo altså kan give f.eks. blå kartoffelmos og det må vel siges at være rigtig smølfe mad. Kartoflerne ser altså lilla ud, men når de er kogte bliver farven vist mere i de blålige toner. Uanset, så synes jeg, at de var så sjove, at de fortjener en plads i vores nye højbede. Som tænkt, som gjort og vi har nu lagt dem. Med plastikover, for jeg er ærligt lidt i tvivl om der er varmt nok ellers? Nogle have entusiaster (okay, seriøst måtte google, for at finde frem til stavemåde – abe som holder sig for øjnene) på linjen? Så kast gerne gode råd ud af ærmet. Jeg er jo stadig kun i begynderfasen med alt det her. Sidste år var første år med højbede og drivhus og selvom jeg er blevet bidt af en gal haveejer, så er min viden ikke enorm endnu og gode råd modtages med kyshånd 😀

Jeg har i øvrigt købt kartofler, som hedder Blå Kongo, lige HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Twix cheesecake - Twice as good