Forresten da også #11 – Nanna Pretzmann
Muuuhligvis verdens hyggeligste dag..

Forresten da også #11

image

Jeg har en Danefæ regnjakke på. Bette måsens hue og fleecejakke er fra Reima og støvler fra Aigle. Billedet er fra vores gårdbesøg. Læs om det HER.

 

  • Kom postmanden for er par dage siden med en stor pakke til mig. Eller altså jeg havde nu nok ved et uheld selv bestilt det hele. Blandt andet den her skønne buksedragt, som var lidt af et kup til 179,-.
  • Magter jeg virkelig ikke the gramma police. Jeg modtog en sur Facebook besked den anden dag med skæld ud over en grammatisk fejl. Ja seriøst SKÆLD UD. Og ja jeg laver både kommafejl, stavefejl og alle mulige andre fejl. Ja, jeg er blogger. Nej jeg har aldrig lovet, at jeg er fejlfri – heller ikke med hensyn til grammatiske fejl. Kan du ikke holde ud at kigge på dem, så klik videre 😉 Okay. Det lød en kende mere “gammel sur kælling” surt end ment. Jeg er træt. Squezze me 😛
  • Skal man huske at vaske hår efter bål og ikke lade dovenskaben styre. Jeg bliver pt forfulgt af en grum bål lugt. Jeg har indtil nu ikke orket at gøre noget ved det ande end selvfølgelig at sprøjte parfume på håret. I forsøget på at kamuflere. Parfume og bål dunst er en mystisk kombination kan jeg afsløre.
  • Føromtalte bål blev lavet på et bålsted jeg har lavet. Helt selv. Måske det er underligt, men jeg er lidt stolt. I kan se det på Instagram HER.
  • Har jeg ondt steder, jeg ikke anede eksisterede på min krop. Seriøst alt det jord vi har flyttet i haven fredag/lørdag. Damn you hul til trampolin, som gav pænt meget jord i overskud. Men ungerne elsker den! Heldigvis 😛
  • Har jeg drukket rød sodavand i smug i soveværelset, fordi jeg ikke gad dele. Voksen much?!
  • Kan i idag spare 20% på ALT, når i køber for mere end 899 hos Boozt. Altså også udsalg.. Brug koden FLASH20 🙂 Se udvalget HER
  • Har jeg fundet ud af, via søde læser tip efter smølfe party indlægget, at man kan få blå kartofler. Det måtte vi ha’ i haven, så de er nu klikket hjem.
  • Blev tøserne i øvrigt så begejstret for smølfe party, at konceptet er udvidet til fødselsdagstema, når de fylder 4 i juni. Det bliver så godt 🙂

 

Indeholder affliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Muuuhligvis verdens hyggeligste dag..