Om bare at være Nanna – Nanna Pretzmann
Jordbær cheesecake med brownie bund

Om bare at være Nanna

image

Fredag ved en to tiden sprang jeg i jakke og sko og satte kurs mod den lokale købmand. Jeg skulle naturligvis have købt et lager af godter og mad, som ville betyde, at jeg kunne undgå at forlade huset i 48 timer. Ungernes far havde nemlig netop pakket dem i bilen og sat kurs mod farmor og farfar, hvor de ville bruge weekenden. Det betød jo altså en weekend i eget selskab.

Nogle ville sikkert ha’ grebet chancen og dullet sig op og drukket cocktails. Jeg greb chancen, købte snolder, sprang i pyjamas og krøb sammen under dynen på sofaen. Som jeg har skrevet mange gange, så elsker jeg bare at være alene. Jeg har også et stort behov for det og hele 48 timer skal jeg blankt erkende at jeg ikke husker hvornår jeg sidst har haft for mig selv. Så tror jeg vi er tilbage før moderskabet. Og selvom jeg altid savner pigerne nærmest før de har forladt matriklen, så skal jeg ærligt indrømme, at jeg er blevet så meget bedre til at nyde tid for mig selv. Næsten uden dårlig samvittighed. Det skyldes selvfølgelig også at jeg nu bruger langt flere timer, end tidligere, med dem i hverdagen efter jeg er blevet hjemmegående.

image

Men tænk jer 48 timer, hvor jeg ku’ gøre lige præcis hvad jeg havde lyst til. Og det blev cirka til Netflix, lidt havearbejde, lidt omplantning af potteplanter, en smule vasketøj og ret meget mere Netflix. Det lyder måske kedeligt, men det føltes som en fest. Kan forresten anbefale Outlander. Den åd jeg en kasse lakridspiber, 2 ruller Center chokolade og drak cirka 7 dåsecolaer til. Og jeg skulle ikke dele med nogen. Jeg spiste pizza til morgenmad og drak cola dertil. Bare fordi jeg ku’. Det eneste der manglede var donuts. Men jeg har hørt, at der er åbnet en donutshop i Aalborg, så næste gang 😛

Da jeg snorkboblede to hele nætter var det i nyvasket sengetøj, midt i sengen, og jeg bredte mig så meget som jeg ku’ – bare fordi jeg ku’. Og jeg elskede det. Ingen fødder i hovedet, albuer i siden eller nogen som stjal dynen. Faktisk var jeg helt forvirret imorges, da jeg slog øjnene op. Jeg havde glemt børnene ikke var hjemme og vågnede med et sæt. På den der jeg har sovet alt for længe og godt, hvad er der galt måde.

 

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jordbær cheesecake med brownie bund