Smølfe party – Nanna Pretzmann
Spar penge og tjen penge på en og samme tid

Smølfe party

Indlægget er sponsoreret

image

Pigerne er blevet helt tossede med smølferne efter vi har fået MinBio
. Egentligt syntes jeg det er lidt skægt, for jeg kan jo huske smølferne fra jeg selv var barn og så er det da også en af de tegnefilm jeg sagtens kan se med på stadigvæk uden at blive tosset. Som barn var jeg især tosset med smølfine og gammelsmølf mindes jeg også var blandt favoritterne.

Vi taler ofte om smølferne, leger med smølfe figurer vi har anskaffet og pigerne kan blive helt sure på ham Gargamel, som bare vil fange smølferne. Det må han jo ikke! Så tager vi gerne en lille sludder om hvad man må og ikke må.

I smølfe anledningen er vi blevet enige om at gå all in og holde en lille smølfe party med smølfe muffins,, smølfe popcorn og alkoholfri smølfe drinks. Selvfølgelig ledsaget af en omgang serie(smølfe)marathon på MinBio. Vi kobler bare computeren til tv’et, så vi alle kan lure med på en lidt større skærm. Det bliver med madrasser og dyner i stuen og jeg glæder mig allerede. Det bliver så smadder hyggeligt og det er et af plusserne ved at de store pludselig er så store. Vi kan så mange flere ting sammen. Jeg tænker vi lægger ud med en tur i Brugsen efter bland selv slik. Det har mig og pigerne næsten lavet en fast tradition om at gøre fredag over middag. Nogle gange er det også bare frugt der ryger i kurven. Det betyder ikke så meget tænker jeg. Det vigtigste er, at vi er sammen og at vi laver vores egne små hygge ritualer. Vi kunne jo så passende købe nogle blåbær aka smølfe bær til vores lille smølfe party. Har i mon nogle smølfe gode ideer til vores hygge aften? Jeg kunne godt bruge inspiration til aftensmaden, som holder temaet?

Jeg er jo ambassadør for MinBio og det er altså en tjans alle her i huset er ret begejstret for, for vi, altså børnene, bruger det rigtig meget. Og vi ved jo at ungerne er den bedste pejling på om noget fungere. Gider de det ikke, så bruges det ikke. Det er ikke tilfældet her. På billedet, her nedenfor, på en tog tur ned til bedstefar i Middelfart, hvor de lige trængte til at koble af. Faktisk er det Gargamel man lige kan spotte 😛

image

Og til jer, som er nysgerrige – i kan prøve MinBio i 14 dage for blot 1 krone. Det er uden binding, men du skal selv melde fra såfremt i ikke ønsker at fortsætte. Men tro mig i bliver garanteret meget tilfredse. Læs mere om det HER.

 

Indlægget er sponsoreret, men ord og holdninger er mine egne.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar penge og tjen penge på en og samme tid