Sneak peek på lillesøsters værelse (i billeder) – Nanna Pretzmann
Toffifee cheesecake - no bake og uden husblas

Sneak peek på lillesøsters værelse (i billeder)

ANNONCE

SAM_2121

// Plakat // Flamingo // Light in a box lampe //

 

Bette måsens værelse med blandt andet ny seng og kommode. Værelset blev egentlig til inden vi (jeg) vidste, at vi er den samsovende famile type (læs mere om det HER). Så derfor tænker jeg egentlig også at bette måsens nye seng bliver rykket i vores soveværelset indtil vi synes det er tid til noget anet. Men haster gør det ikke. Det fungere virkelig godt – det med at have ungerne i soveværelset.

Men tilbage til værelset, så er jeg vildt begejstret for Stokkes “nye” Home seng. Den kan bruges helt op til 5 års alderen, hvor den kan forvandles til et lukket hus. Pt står den også som hus, men altså kun med tag på. Kender i den ikke, så tag et kig HER, hvor i kan se den i alle varianter. Nedenfor ses billeder af vores. Det er virkelig en rigtig hygge hule for ungerne. Kommoden er fra samme serie og kan faktisk kobles samme med en puslebordsdel. Det kan sengen egentlig også. Det er multifunktionelle møbler, når det er bedst. Se hele Home konceptet HER.

Jeg er ret vild med light in a box lampen. Jeg er dog knap så vild med at det dumme m havde rykket sig, da jeg tog billeder og at jeg først opdager det nu. Typisk! Men i nå gætte jer til hvad der skulle stå 😛

Værelset er udelukkende til at sove. Ungerne har et stort fælles legerum lige op ad vores stue. Det er her alt fisens legetøj er. Tonsvis af plastik fantastisk 😉 Har i lyst til at se billede af det?

Jeg har linket til sagerne under billederne, så det skulle være let at finde. Men mangler der noget, så smid endelig en kommentar 🙂

SAM_2119

// Kokoko grå skypude // Bloomingville snegle pude // Mimi’s Circus tæppe //

SAM_2120 SAM_2118 SAM_2117 SAM_2116SAM_2105

// Bloomingville junior sengetøj // // Kokoko grå skypude // Bloomingville snegle pude // // Mimi’s Circus tæppe //

SAM_2110

// Plakat // Flamingo // Light in a box lampe //

SAM_2111 SAM_2112 SAM_2114 SAM_2113

Vind 2 mdrs forbrug af bleer HER

3 kommentarer

  • Hanna

    Hvor er det bare super fint 😊
    Må jeg spørge hvor de der tøj mærker er fra? Der hvor man kan se hvad der skal være i skufferne. Tror både datteren og manden vil synes de er praktiske 😜 og den store utrolig fine husreol, hvor har du købt den?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Toffifee cheesecake - no bake og uden husblas