Snobrøds søndag blev til sygdoms søndag med regnvejr – Nanna Pretzmann
Min uge som hausfrau

Snobrøds søndag blev til sygdoms søndag med regnvejr

image

Det kribler efterhånden i mine fingre for at komme i haven. Jeg er for længst i gang med at forspire lidt forskelligt til køkkenhaven. Idag havde jeg lagt store planer. I mit hoved that is. Jeg havde en plan for snobrød over bål i haven, lidt såning i køkkenhaven og rigtig have hygge. Istedet vågnede vi op til 3 febertrolde. Egentlig viste vi godt det var på vej. Varme pander og hængende børn var et næsten sikkert tegn igår aftes. Men vi håbede at en god nattesøvn ville sende det på retur eller jage det væk med et trylleslag 😛 Sådan endte det jo ikke helt og derfor ligger vi nu alle på sofaen istedet. Vi drikker saftevand og spiser popcorn. Ganske hyggeligt, men jeg håber nu alligevel at feberen er væk imorgen. Det er aldrig specielt sjovt med syge børn og tre af slagsen trækker tænder ud.

I næste weekend står den på projekt trampolin. Tøserne fik den i julegave og har stort set talt om den uafbrudt siden. Den skal graves ned, så vi har lånt os til en minigraver og en sød bedsteforældre, som vil hjælpe med det. Jeg håber på en solskinsdag, hvor vi så måske kan bage snobrød istedet. Ellers skal vi også snart have styr på den hønsegård. Jeg savner at have hønse damer i haven og selvfølgelig at kunne hente egne æg. Det er så fantastisk hyggeligt.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min uge som hausfrau