Spar penge og tjen penge på en og samme tid – Nanna Pretzmann
10 års fødselsdag og 20% rabat til jer

Spar penge og tjen penge på en og samme tid

Indlægget er sponsoreret

SAM_2278

SAM_2258

Som i ved, så er jeg jo jyde og ikke bare en hvilken som helst jyde, men oveni købet nordjyde.  Og er der noget vi nordjyder kan li’, så er det en god handel. Vi får jo nærmest handlegenet ind med modermælken. Men hvem kan i virkeligheden ikke li’ en god handel, når det kommer til stykket?! Forskellen ligger nok i hvor meget man gør for den gode handel. Det er yderst sjældent, at jeg giver fuld pris for noget som helst må jeg indrømme. Jeg tjekker altid priserne rundt omkring, inden et eventuelt køb, og som regel kan man altid finde en rabatkode til det ene eller andet sted. I hvert fald når man, som mig,  ofte handler online.

Vi har jo en budget, hvor det er nødvendigt at tænke over hvad vi køber og det giver jo bare ekstra blod på tanden. Men faktum er nu nok, at vi altid er gået efter de bedste handler og at få mest muligt for vores penge og skulle vi bliver millionærer, så stopper det nok ikke. Det falder os nemlig ret naturligt. Nu har jeg imidlertid fundet en dealsite, hvor jeg samtidig med at finde gode tilbud også kan tjene en lille skilling. Det er noget som huer mig. Dealsitet hedder Eovendo og her får man altså penge for alt hvad man gør og det er selvfølgelig gratis at blive medlem og tjene penge.

“Men hvordan tjener man så penge?” tænker du sikkert. Det gjorde jeg i hvert fald selv. Det gør man ved at udnytte gode tilbud. F.eks. får man en bonus, når man køber en deal igennem dem. Det kan f.eks. være 10 kroner, som man frit kan overfører til sig selv eller bruge på et gavekort til f.eks. Matas eller Jysk. Du kan også vælge at se reklamer, udfylde spørgeskemaer og tilmelde dig nyhedsbreve og tjene penge på det samtidig. Uanset hvad du gør på Eovendo, så er der penge at tjene, når du er aktiv. Du bestemmer selv hvor og hvornår du logger på, så har du lige 5 minutter ledig i bussen eller på toilettet, så kan de bruges til at tjene en skilling.

SAM_2256

Jeg ved ikke om i kender den, men vi har overvejet at prøve Frisk Fisk fra Skagenfood. Det er som navnet antyder frisk fisk, men altså leveret i en kasse til hoveddøren. Vi er ikke så gode til at få spist fisk, så det kunne være interessant at se om det blev anderledes, hvis fisken blev serveret på et sølvfad eller i hvert fald lige udenfor døren. Hvis man køber sin kasse igennem Eovendo, så får man 50% på den første og der er ingen binding. På den måde kan man lige billigt tjekket ud om det er noget. Find tilbuddet HER.

Jeg har fundet lidt forskellige som kunne været noget for os, men måske også noget for jer. I kan se det HER. I kan også finde et tilbud, hvor man kan ansøge om at blive testfamilie for Falck og vinde et abonnement eller i kan prøve Duolac gratis. Uanset hvad i vælger, så kan i selvfølgelig tjene penge på at deltage. Der er rigtig mange gode tilbud og de nævnte er blot et lille udpluk.

SE ALLE TILBUD HOS EOVENDO HER

4 kommentarer

 • Maiken

  Spændende. Men man skal vel betale skat af det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder spændende, men bliver man så ikke spammet af en masse mails og lign? Gætter på man skal acceptere at alle de firmaer må kontakte en?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvis man tilmelder sig nyhedsbreve, så modtager man selvfølgelig nyhedsbreve 🙂 Hvis man på et tidspunkt ikke ønsker dem mere, så afmelder man blot 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 års fødselsdag og 20% rabat til jer