Frisk hjemmelavet lemonade – Nanna Pretzmann
Høns i haven

Frisk hjemmelavet lemonade

Lemonade

Hjemmelavet lemonade imageDen anden dag lavede jeg kammerjunker med citronskal. Jeg brugte kun en enkelt og resten af nettet lå altså tilbage. Da jeg ovenikøbet havde glemt, at jeg allerede havde citroner i køleskabet, så havde jeg pludselig lige rigeligt med dem. Men på en varm dag som denne, så tænkte jeg at en omgang lemonade til den kage (hindbærdrøm – med friske hindbær, hindbærskum og mandelmarengsbund)  jeg netop havde bikset sammen, ville være på sin plads. Lemonade er super hurtigt at lave og er et frisk pust. Foretrækker man lemonaden sødere tilsættes blot mere sukker.

Jeg serverede med isterninger med jordbærskiver i og et par skiver citron.

Denne portion giver cirka 1-1,5 liter, når opblandet med saft. Men det afhænger selvfølgelig lidt af hvor stærk man ønsker den.

Opskrift på hjemmelavet lemonade

4 stor økologiske citroner

1 dl vand

1 dl rørsukker

 

Kog vand og sukker i en gryde. Kog op, så sukkeret smelter. Imens presses saften fra citronerne. Tag gryden af varmen og tilsæt citronsaft.

Bum, så er lemonaden færdig og klar til at blande op med vand.

 

Find også opskrift på // jordbærtærte // hvidløgsflutes  // Toffifee cheesecake // Rababersaft // Koldskål med jordbær //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Høns i haven