Kranio sakral update – Nanna Pretzmann
Havestue make-over og 20% på alt boligsortiment hos Ellos

Kranio sakral update

SAM_2643Som jeg har nævnt en gang eller to, så var bette måsen begyndt at sove elendigt om natten igen. Ikke med timelange grædeseancer om natten, som tidligere, men med enormt, enormt mange opvågninger, hvor hun ligesom sidst ikke kunne finde ro i kroppen igen. Sidst var vores løsning efter mange måneders frustrationer og tårer (fra både barn og mig) Susan. Susan er kranio sakral terapeut og hun har en gave. Sådan virkelig!

Jeg må indrømme at jeg inden første besøg i december var meget skeptisk. Men altså tilpas desperat til at give det en chance. Jeg kunne i hvert fald ikke se at det kunne skade, så hvorfor egentlig ikke. Jeg måtte jo så efterfølgende æde alt min skepsis, da det hjalp og barnet omgående begyndte at sove. Men helt ærligt, så har min forståelsesramme stadig svært ved at greje lige præcis hvordan det kan hjælpe. Men det vigtigste var jo også, at barnet fik det bedre og at vi alle fik lov at sove igen.

Forrige fredag besøgte vi hende så igen – selvfølgelig med håb om samme resultat. Nætter som involvere søvn og helst meget af det 😛 Og ved i hvad? Barnet sover sgu igen. Fandme om det ikke virkede. Måske i fulgte med på snappen inden behandlingen? Hvis ikke, så smut da gerne forbi – tvillingernesmo er mit navn 🙂

Under selve behandlingen, som egentlig bare består af Susan, som knap rør bette måsen havde jeg hende på armen. Så snart Susan holdte sin hånd ved Siggas lænd, så kunne jeg mærke hendes krop blive mere og mere afslappet. Ja faktisk blev hun til sidst så afslappet, at hendes hoved faldt til siden. Helt underlig og surrealistisk oplevelse af noget jeg stadig ikke helt forstår, men alligevel oplevede gennem egne hænder. Skræmmende og facinerende på en og samme tid.

2 kommentarer

 • Ann

  Hej Nanna.
  Jeg har en datter på 10 mdr som også sover ufattelig dårligt om natten. Fra kl 22.30 ish vågner hun 3-4 gange i timen og er ulykkelig.
  Derfor vil jeg gerne høre lidt mere om Susan, hvor er det henne, hvad koster det mm.
  Vh Ann

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hejsa Ann, jeg føler med dig og den bette. Det er så hårdt. Susan bor udenfor Fjerritslev (9690). Hun har ingen hjemmeside, men hendes mobilnummer er 29803173. Hun er simpelthen så sød og rar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havestue make-over og 20% på alt boligsortiment hos Ellos