Min fodboldstjerne plus konkurrence – Nanna Pretzmann
Nyt badetøj, når man både har strækmærker og huddelle (og rabatkode)

Min fodboldstjerne plus konkurrence

Indlægget er sponsoreretSAM_2713

SAM_2711 SAM_2710

Den lille fodboldstjerne i fuld aktion, da hun spillede fodbold med sin far. Jeg elsker simpelthen at se dem tumle rundt samme, grine og hygge sig. Ja faktisk er det da lige til at blive ramt i hjertekulen af. Ikke nok med at barnet er overordentlig bedårende, når hun stamper rundt efter bolden, så er far/datter båndet bare noget helt specielt. Når jeg ser dem sammen sender det mig fluks tilbage til egen barndom og lune sommeraftner, når vores far spillede fodbold med min lillebror og mig. Vi elskede det og forsatte gerne til, at det kneb gevaldigt med at se bolden i skumringsmørket. Den slags minder er uvurderlige og jeg er glad for vi har en hverdag, hvor der er massere af dem til gemmeboksen.

I anledning af EM har Libero lavet fodbold bleer, eller i hvert fald designet på bleerne, til alle de små kommende fodboldstjerner, som selvfølgelig skal ha’ god polstring på måsen. Og selvfølgelig også et matchende fodbold sæt. Selvom Danmark ikke deltager ved EM, så kan vi jo godt ride med på den fodbold bølge der sikkert kommer herhjemme. Jeg kender i hvert fald en mand i husstanden, som håber han kan lokke sine døtre til at se fodbold. Især nu hvor det ikke er lykkedes med hustruen 😛

Fodboldsættet, som den bette tumler rundt i, kan du også få fingrene i på flere måder. Enten ved at vinde det længere nede i dette indlæg, ved at samle blekoder på Liberos ble indpakning eller ved at deltage i den konkurrence, som Libero sparker i gang på Instagram lige om lidt. Der kommer nye vindere hver uge, så hold øje med @Liberodanmark.

Tilbage til det med at samle blekoder, så kræver det blot, at du melder dig ind i Libero klubben (hvis du ikke allerede er medlem selvfølgelig). Det er ganske gratis og i min optik er der kun fordele forbundet med medlemskab. F.eks. får du en gratis pakke prøve bleer, hvis du er gravid eller har en nyfødt. Se mere om det HER. Og når du er medlem kan du altså også samle blekoder (på blepakkerne Up & Go og Comfort) ind til enten en Danmarksdragt, som vores, en uden navn eller en Danmark body. Koderne skal efterfølgende registres hos Libero HER, for at få dragten. Easy Peasy.

Med hensyn til Libero Comfort så er vi generelt ret godt tilfredse med dem. Den holder tæt på både nummer 1 & 2. Men den er ikke så smørblød, som Libero Touch, som jeg har skrevet om HER og HER. Den er dog også et hak billigere. Men jeg synes faktisk, og det her må i ikke hænge mig op på sådan rent videnskabeligt, da det bare er min observation, at det virker til at de ekstra kroner er givet godt ud. Altså sådan generelt i forhold til budget bleer. Det virker til at sugeevnen er bedre. Bleen føles ikke så hurtig tung og dermed bruger vi heller ikke så mange bleer. Måske det udligner prisen? Det har jeg ikke regnet på må jeg indrømme. Men vi køber faktisk ikke budget bleer mere og har ikke mærket nogen forandring budgetmæssigt.

Konkurrence under billeder

SAM_2687

Bleer til morgendagens små stjerner

SAM_2690

Og nu til konkurrencen. I kan nemlig vinde Libero fodboldsættet i  str. 86/92 (uden navn) samt matchende Libero Danmark EM bleer. For at deltage skal du blot skrive hvilken lille fodbold stjerne, som skal have gevinsten?

MELD JER IND I LIBERO KUNDEKLUB

Jeg trækker en vinder d. 31 maj 2016 på helt og aldeles tilfældig maner 🙂

44 kommentarer

 • Cecilie

  Det skal vores mindste mand Magnus, fordi han er tosset med bolde og næsten kan gå

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Det skal helt sikkert være til Sander og bleerne kan både ham og lillebror vist passe 🇩🇰 Fodbold og motorisk udfoldelse gennem leg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det skal Nicoline da. Så kan hun matche storebror 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mafia olesen

  Den skal min søn Louie helt sikkert have

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jacqueline

  Min lille Mads vil glæde sig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Friis

  Det skal min søn Victor helt sikkert. Han ville være så smart i sådan et sæt 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en fin præmie! Jeg ville lade mine kommende tvillinger dele præmien! Men allerførst kunne min lille nevø få glæde af sættet indtil det passer de små

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søs Rossen

  Det skal min datter Karoline da 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Vores lille fodboldtalent 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Det skal min nevø Otto – han er en kommende fodboldstjerne er jeg sikker på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Min søn, Lasse 💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen min lille søn vil være SÅ nuttet i det sæt, så selvfølgelig skal han vinde. Hans far (og søster) vil være så stolte og mor (mig) vil tage billeder på livet løs 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Min datter Nova 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Bak

  Min Emma 💜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Min alexander

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Christiansen

  Mads ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Christiansen

  Mads vil elske det og det vil hans far også❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Mindstemanden i husstanden, Storm 💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika Friis

  Min den ene lille fodboldhelt, Anton 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Light

  Hvis jeg bliver den heldige skal min søn, Linus, have det 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maeyken

  Hvis jeg vinder må mine drenge dele 😝 jeg må vist hellere få sat koderne ind og selv få fingrene i et par sæt 😉 Aske og Toke er totalt fodboldtosser -det har de fra deres far

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette stjerne

  Det skal Zelina 😊🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva J

  Det skal Helene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Maja <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Jubii lige Mathildes størrelse – hun må virkelig gerne blive min lille fodboldstjerne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Mathias 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Min søn Otto😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine D C

  Det er så cute det her sæt de laver 🙂 Vil gerne vinde det til min datter Maja – så bliver hendes fodboldglade far nok også glad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Åh, hvor er det bare fint!
  Min nevø skal uden tvivl forkæles med præmien. Han er også en sand fodboldstjerne og bruger flere timer på at spille fodbold hver dag. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Sroka

  Min nieces lille søn William, skal have dette fine sæt, elsker at sparke bold. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Det skal min lille Lucas 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • charlotte

  Det skal lillesøster, som skyder vildt og voldsomt til alle bolde, hun ser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det skal min nieces søn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena

  Det kunne være fedt at overraske bror og svigerinde med et sæt til deres lille Magnus:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Det skal min lille Ella. Storebror glæder sig sådan til de skal spille sammen. Han ville blive helt vild når han så hende i sådan et fint sæt. Og hun er en krudtugle- så lige noget for hende😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marianne lykke nielsen

  x fingre for et sæt til skønne mathias

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Zimmer

  Det skal min datter Clara. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winni Dueholm

  Min søn Louie ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Vores lille pige Josefine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Vores lille Josefine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Min lille fodboldstjerne i maven, som kommer ud om en måneds tid! Det ville være en genial start på et sejt fodbold-drenge liv 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Nihat Jacob 💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Christiansen

  Min søn Mads er min fodboldstjerne ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise P

  Min søn Sigurd, han er kun 19 mdr, men allerede bidt af en gal fodbold. Her i weekenden løb børnene i min familie rundt og spillede men min nevø på 13 som coach… Så hyggeligt. Han ville elske sættet så han ligner de store fætre 😀.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt badetøj, når man både har strækmærker og huddelle (og rabatkode)