Jordbær koldskål med hjemmelavede kammerjunker

Min uge som hausfrau #6

img_7284.jpg

Ugen, hvor vi igen blev hønseejere. Blandt andet til denne lille dværg silkehøne, som selvfølgelig hedder Gurli. Vores mini ferie blev for det meste brugt i haven, hvor vi lavede hønsehus. Hovedsagligt ud af genbrugsmaterialer vi havde liggende fra andre projekter. Det eneste vi skulle investere i var faktisk en hængsel til lågen og så selvfølgelig høns. Det med høns lavede vi en tur ud af og pigerne fik lov at vælge en høne hver. Det synes de var enormt sejt og de navngav dem stolt efter dem selv 😛


Hele processen har faktisk været rigtig sjov både for store og små. Pigerne har nemlig været med hele vejen og de er vokset cirka 10 cm undervejs af stolthed. Det er fedt!!

Ugen har jo budt på det lækreste sommervejr og derfor har vi lavet både sunde is, rabarbersaft og koldskål. Alt sammen noget, som hører sig sommeren til, hvis altså du spørger mig.

img_7254.jpg

Ellers har ugen budt på en gennemgang af billeder fra vores ferie i Hua Hin. Det endte ud i en mini guide på bloggen og et stort savn til netop dem ferie. Det var en fantastisk oplevelse. Jeg har også købt mig en buksedragt, som jeg påtænker at bo i over de næste måneder. Den er så fantastisk lækker. Vi har også sparet penge i stor stil. Det kan du læse mere om HER.

image

Ugen har også budt på debatten om sterilisering af helt unge kvinder og det har givet mig en smule ondt i maven. På deres vegne altså. Jeg er så nervøs for at de skal fortryde. Jeg ved jo hvor hård en kamp det kan være, når børnene ikke kommer flyvende med storken helt af sig selv.

Igår, søndag, havde min mor sat os i stævne på Hjortdal dyrefarm og vi tog hele familien på tur. Det var så skide hyggeligt og vejret var perfekt. Hvad mere kan man bede om?! Jeg har taget et hav af billeder, så tænker at lave et seperat indlæg om det. Måske det også var et sted for nogle af jer i sommerferien 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jordbær koldskål med hjemmelavede kammerjunker