Nyt badetøj, når man både har strækmærker og huddelle (og rabatkode) – Nanna Pretzmann
Verdens bedste gulerodskage med frosting

Nyt badetøj, når man både har strækmærker og huddelle (og rabatkode)

Indeholder affliate links

Ingen ferie mulighed uden at shoppe nyt badetøj. Af en eller anden grund har jeg altid elsket at shoppe badetøj om end jeg også altid har haft enormt svært ved at finde lige præcis det rette sæt. Efter jeg er blevet mor synes jeg det har været endnu sværere. Mest af alt, fordi jeg har en kende svært ved at hive min krops selvværd op på samme niveau som før og så synes jeg det er svært at finde bikini toppe som passer efter at forpartiet voksede nogle størrelser. Det er ligesom om de større størrelser aldrig er der. Produceres de mon, eller er jeg bare ofte alt for sent ude?!

Selvom jeg under sidste badeferie prædikede en hel del, mest for mig selv, om at jeg for fanden ikke skulle gemme den mor mave væk – der er mange af os med strækmærker og ekstra hud, så på den måde er jeg altså ikke noget specielt og jeg burde ikke gemme mig væk. Og det mener jeg skam stadig. Men helt ærlig så føler jeg ikke en tøddel for at holde i det standpunkt lige p.t. Jeg er, hånden på hjertet, så mega træt af min ekstra hudfold og gider faktisk ikke glo på den. Strækmærkerne genere mig ikke specielt, men hudfolden har jeg altså set mig helt og aldeles sur på og har ingenlunde lyst til at lufte den. Måske det ændre sig inden eller under ferien. Det kan man da håbe, men for nu så er jeg altså på udkig efter højtaljede bikini trusser og en badedragt, som kan holde den laban på plads. Apropos højtaljede bikini trusser, så er jeg altså jomfru. Jeg har aldrig ejet et par, men håber selvfølgelig lidt på at de holder tingene på plads. Noget erfaring der og ikke resultere i en hudfolk over trussen i stedet. Det kunne sgu være kønt 😛

Jeg plejer også at have en strand/pool kjole – det er ret praktisk, at have en som der bliver fyldt med solcreme, sand og kan tåle at blive våd uden at det er noget man bekymre sig om. Og så elsker jeg altså den strandtaske. Den er sgu da skøn og skriger på at rejse med mig til Grækenland.

Nå, men indtil videre er kjole, bikini og den ene badedragt altså klikket hjem. Heldigvis fik jeg en rabatkode i indbakken lige som jeg skulle bestille. Den giver 50% på den dyreste vare og fri fragt. Koden er 335957. Den gælder til den 29 maj 🙂

Badetøj

// Blonde strand tunika 139,- // Bikini trusse med højtalje 149,- // Bikini top 249,- // Badedragt med halterneck 399,- // Badedragt med shaping 399,- // Strandtaske i flet 299,- //

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste gulerodskage med frosting