Nyt kluns til sommer garderoben (med mor brillerne på) – Nanna Pretzmann
One pot pasta - super let aftensmad

Nyt kluns til sommer garderoben (med mor brillerne på)

Indeholder affliate links

image

Den seneste uges vejr viser os et tydeligt billede af det lunefulde danske vejr. Fra varmt sommervejr til blæsende kulde. Derfor duer det selvsagt ikke kun at fylde shorts og korte ærmer i skabet. Vi må ha’ en blanding. Her kommer Asos ind i billedet. Kender i deres eget mærke? De laver jævnt mange pæne ting, langt de fleste til en meget overkommelig pris.

Vi har sikkert allesammen nogle ting vi går efter, når vi køber tøj. Efter børn er der føjet lidt flere punkter til den liste for mit vedkommende.

– Jeg tænker mere i farver end før, altså hvilke jeg skal undgå. F.eks. er hvid og lys beige nærmest ikke muligt. Små makrel fingre og snotstreger ses simpelthen for tydeligt. Og da jeg endnu ikke har lært hvordan jeg undgår snot og makrel på tøjet, så må farverne altså vige indtil børnene lærer ikke at bruge deres mor som omvandrende karklud.
– Det skal gerne holde alt på plads. Min mave er altså blevet noget mere blød siden den har været strukket til ukendelighed. Det vil sige, at lavtaljede bukser giver en hudfold på størrelse med Fyn, når jeg sidder. Det undgåes på allerbedste maner med højtaljede bukser, som holder det hele på plads. Også når jeg sidder.
– Det skal være praktisk og der må altså ikke være hundrede lag. Jeg har ikke uendeligt med tid for mig selv til at blive klædt på om morgenen, så derfor må det gerne gå pænt stærkt at få på. Det vil sige ikke titusind lag eller 30 snøre som skal bindes. Det duer ikke.
– Jeg elsker kjoler og jeg elsker jeans. Kjoler fordi det oftest kan se ud som om man har brugt meget længere tid på at dulle sig end sandheden er. Jeans bare fordi det er jeans og de er skønne at have på. Gerne med en skjorte.
– Altid massere af basis tøj, som nemt pimpes op.

Ovenfor viser jeg et udpluk af kluns, som jeg overvejer at klikke hjem og som allerede lægger godt og lunt i mit tøjskab.

  1. Skovsmandskjorte, som minder en hel del om noget jeg allerede har i gemmeren. Men i min optik kan man aldrig få for mange skjorter. De er vildt behagelige at ha’ på og går godt til både jeans og shorts.
  2. Aldrig gå ned på basis toppe. Jeg har en kæmpe bunke i skabet, men løber faktisk næsten altid tør alligevel. Her får du 2 styks for 86,95,-. Det bliver vist ikke billigere.
  3. Endnu en skjorte, men DENNE er ærmeløs og super feminin med blonder. Den kan hurtigt peppe et outfit op.
  4. Vi tager den lige igen for Prins Knud. Man kan ikke få for mange skjorter. Jeg overvejer om DENNE i Denim ikke skal hjem til samlingen.
  5. De HER højtaljede jeans har jeg allerede og de er perfekte til mor maven og at holde det hele på plads.
  6. Jep også i shorts undgår jeg mor pølsen med højtaljede shorts. Det fungere upåklageligt og sammen med en basis top udgør det et fint og yderst budgetvenligt hverdagssæt.
  7. Jeg har netop købt sandaler, men de HER mint grønne hiver gevaldigt i mig. Jeg har et crush på mint grønt for tiden og man kan vel aldrig få for mange sko.
  8. Hver sommer udvider min samling af maxi kjoler sig, men da jeg netop har lavet en gevaldig oprydning i tøjskabet, så synes jeg egentlig, at lige DENNE HER mangler.
  9. Jeg er muligvis den eneste i DK, som endnu ikke har erhvervet sig espadrillos. Måske det sker i år. De HER er i hver fald ret så fine med blonderne.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

One pot pasta - super let aftensmad